Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

  • Xiaomi Mi Note 10 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Apoc

Apoc

  • Lid sinds 19 november 2010
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #1
  • 7 december 2010
  • 14:56

Hoi allemaal,

Ik zit met een probleem.
Vanmorgen zag ik dat de nieuwste update beschikbaar was voor mijn htc desire toestel.
Deze heb ik gedownload op mijn geroote telefoon.
Maar als ik hem nu opstart komt hij niet verder dan dat alpharev scherm in het begin…
Zeg maar het eerste plaatje wat je te zien krijgt.
Die blijft een paar seconden staan en dan start de telefoon weer opnieuw op.
Wie kan en wil me helpen?

Bewerkt (7 december 2010 14:56)
mark

mark

  • Lid sinds 19 april 2010
  • Berichten 237
  • Reputatie 0
  • #2
  • 7 december 2010
  • 15:07

Apoc;66269
Hoi allemaal,

Ik zit met een probleem.
Vanmorgen zag ik dat de nieuwste update beschikbaar was voor mijn htc desire toestel.
Deze heb ik gedownload op mijn geroote telefoon.
Maar als ik hem nu opstart komt hij niet verder dan dat alpharev scherm in het begin…
Zeg maar het eerste plaatje wat je te zien krijgt.
Die blijft een paar seconden staan en dan start de telefoon weer opnieuw op.
Wie kan en wil me helpen?

Dit is echt al heel vaak voorbij gekomen, maar nogmaals, wanneer je geroot bent, kun je niet updaten! Of je wacht even totdat de nieuwste versie in custom roms op xda verwerkt is (voorkeur) of je moet unrooten. Ik zou echt gewoon even wachten, het is niet dat de update echt iets nieuws brengt in mijn optiek…

Bewerkt (7 december 2010 15:07)
Apoc

Apoc

  • Lid sinds 19 november 2010
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #3
  • 7 december 2010
  • 15:09

Zit al meer dan twee uur te zoeken op het forum.
En ik ben er intussen achter dat het updaten niet kan met een geroote telefoon.
Maar ik kan niets vinden dat mijn probleem oplost.

Bewerkt (7 december 2010 15:09)
mark

mark

  • Lid sinds 19 april 2010
  • Berichten 237
  • Reputatie 0
  • #4
  • 7 december 2010
  • 15:23

Zie http://www.androidworld.nl/forum/htc-desire/10287-nieuwe-update-installeren-met-root.html
Staat een paar topics onder die van jou… Maar goed, het is in ieder geval duidelijk wat het probleem is.

Alhoewel, wat wil je oplossen?? Wil je de update? Dan moet je unrooten. Maar nogmaals, wat voegt die update toe???

Bewerkt (7 december 2010 15:23)
Apoc

Apoc

  • Lid sinds 19 november 2010
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #5
  • 7 december 2010
  • 15:31

Ik wil niet (meer) updaten…
Ik wil gewoon mijn telefoon weer kunnen gebruiken.
Als ik hem aanzet dan komt hij niet verder als het eerste laadplaatje. (bij een normale htc telefoon het htc scherm)
En als ik via aanknop/knop terug recovery probeer te doen dan heb ik een telefoon met een rood driehoek en een uitroepteken erin.

Bewerkt (7 december 2010 15:31)
mark

mark

  • Lid sinds 19 april 2010
  • Berichten 237
  • Reputatie 0
  • #6
  • 7 december 2010
  • 15:34

Apoc;66281
Ik wil niet (meer) updaten…
Ik wil gewoon mijn telefoon weer kunnen gebruiken.
Als ik hem aanzet dan komt hij niet verder als het eerste laadplaatje. (bij een normale htc telefoon het htc scherm)
En als ik via aanknop/knop terug recovery probeer te doen dan heb ik een telefoon met een rood driehoek en een uitroepteken erin.

Sorry, verkeerd gelezen/begrepen. Ik hoop dat je een backup hebt gemaakt van je rom, want je zult hem opnieuw moeten installeren. Als je geen nandroid backup hebt, ben je vrees ik alles kwijt. Je kunt in ieder geval in recovery komen door de telefoon op te starten terwijl je de volumeknop omlaag ingedrukt houdt. Vanuit de recovery kun je een nieuwe rom flashen of je backup terugzetten…

-edit- hoop dat dit werkt!

Bewerkt (7 december 2010 15:34)
Apoc

Apoc

  • Lid sinds 19 november 2010
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #7
  • 11 december 2010
  • 15:10

ik heb geen backup….
heeft misschien iemand een backup voor mij die ik kan gebruiken?

Bewerkt (11 december 2010 15:10)
Xeno

Xeno

  • Lid sinds 27 maart 2010
  • Berichten 2176
  • Reputatie 0
  • #8
  • 11 december 2010
  • 15:59

Gwn je dalvik & cache wipen moet werken.

Send From My GT-I5700S Using Tapatalk

Bewerkt (11 december 2010 15:59)
Apoc

Apoc

  • Lid sinds 19 november 2010
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #9
  • 11 december 2010
  • 16:01

En hoe doe ik dat?
Btw… ik ben een noob qua android.

Bewerkt (11 december 2010 16:01)
Xeno

Xeno

  • Lid sinds 27 maart 2010
  • Berichten 2176
  • Reputatie 0
  • #10
  • 11 december 2010
  • 16:29

Dit is toch bij de samsung i5700 en i5800. In recovery mode gaan en daar staat wipe partition. Daarin staat cache en dalvik cache. Maar mss moet iemand met hetzelfde toestel van je hierop antwoorden want ik wil niet dat je je telefoon bricked.

Send From My GT-I5700S Using Tapatalk

Bewerkt (11 december 2010 16:29)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren