Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Huawei P30 Pro New Edition

  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

marcv

marcv

  • Lid sinds 15 maart 2011
  • Berichten 22
  • Reputatie 0
  • #1
  • 13 september 2011
  • 17:14

Als ik soms op de Home knop druk wordt mijn beeld wit met in het midden htc dit duurt een sec dan komt er laden in beeld en wordt mijn home screen geladen. Hoe kan ik voorkomen dat dit gebeurd want dit is vrij irritant??

mvg Marc

Bewerkt (13 september 2011 17:14)
AndroidJunky

AndroidJunky

  • Lid sinds 18 september 2011
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #2
  • 18 september 2011
  • 20:02

Heej marc,
dat probleem heb ik zelf ook gekregen sinds de update naar 2.3 is gegaan.
de beste oplossing die ik ervoor gekozen heb is om een Launcher erop te zetten.

als voorkeur Go Launcher met verschillende thema's.
het werk net zo goed. misschien wel beter.

gr.

Bewerkt (18 september 2011 20:02)
Jjopm

Jjopm

  • Lid sinds 19 september 2011
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #3
  • 19 september 2011
  • 15:38

AndroidJunky;218515
als voorkeur Go Launcher met verschillende thema's.
het werk net zo goed. misschien wel beter.

gr.

Hoe doe ik dit dan? Ik zit namelijk met hetzelfde probleem?

Bewerkt (19 september 2011 15:38)
marcv

marcv

  • Lid sinds 15 maart 2011
  • Berichten 22
  • Reputatie 0
  • #4
  • 19 september 2011
  • 18:05

Ik heb hem geinstalleerd maar ik vroeg mij af als ik hem op standard zet kan ik het dan later wel weer terug veranderen, en gebruikt hij nu niet heel veel stroom omdat er 2 launchers werken??

Bewerkt (19 september 2011 18:05)
Verwijderd_Account_180715

Verwijderd_Account_180715

  • Lid sinds 22 juni 2011
  • Berichten 36
  • Reputatie 0
  • #5
  • 28 september 2011
  • 19:59

Dit verschrikkelijke probleem heb ik ook

Maar ik wil liever geen andere launcher gebruiken want htc sense is wel leuk

en android zelf is saai

iemand een oplossing? het is trouwens gebeurd bij mij na de update maar android 2.3 gingerbread

Bewerkt (28 september 2011 19:59)
Kars81

Kars81

  • Lid sinds 02 maart 2011
  • Berichten 28
  • Reputatie 0
  • #6
  • 5 oktober 2011
  • 17:17

Ik had precies hetzelfde probleem, voor mij was het een reden om een factory-reset.
Geen problemen meer gehad

Bewerkt (5 oktober 2011 17:17)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren