Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

marcv

marcv

  • Lid sinds 15 maart 2011
  • Berichten 22
  • Reputatie 0
  • #1
  • 23 juni 2011
  • 14:17

Ik heb soms dat mijn toetsenbord het helemaal niet doet ook doet mijn toetsenbord op het scherm het niet de letter wordt wel groot hij wordt alleen niet weergegeven.
Iemand een idee hoe dit komt?

Gr Marc

Bewerkt (23 juni 2011 14:17)
niekie

niekie

  • Lid sinds 20 november 2010
  • Berichten 802
  • Reputatie 0
  • #2
  • 23 juni 2011
  • 19:02

Is dit als je bericht typt, internet, of met de mail, Of misschien met alles?

Bewerkt (23 juni 2011 19:02)
marcv

marcv

  • Lid sinds 15 maart 2011
  • Berichten 22
  • Reputatie 0
  • #3
  • 25 juni 2011
  • 22:19

het is met alles

Bewerkt (25 juni 2011 22:19)
niekie

niekie

  • Lid sinds 20 november 2010
  • Berichten 802
  • Reputatie 0
  • #4
  • 25 juni 2011
  • 22:36

Als hij het met alles doet is eigenlijk de enige optie, fabrieksinstellingen terug zetten.

Bewerkt (25 juni 2011 22:36)
marcv

marcv

  • Lid sinds 15 maart 2011
  • Berichten 22
  • Reputatie 0
  • #5
  • 26 juni 2011
  • 15:12

okee ik hoe doe ik dat ook alweer

Bewerkt (26 juni 2011 15:12)
niekie

niekie

  • Lid sinds 20 november 2010
  • Berichten 802
  • Reputatie 0
  • #6
  • 26 juni 2011
  • 23:25

menu - instellingen - sd/telefoon geheugen - terugzetten fabrieksinstellingen.

Bewerkt (26 juni 2011 23:25)
marcv

marcv

  • Lid sinds 15 maart 2011
  • Berichten 22
  • Reputatie 0
  • #7
  • 27 juni 2011
  • 18:23

okee bedankt voor je hulp dit zal ik toepassen als het nog een keer gebeurd

Bewerkt (27 juni 2011 18:23)
galaxyjet

galaxyjet

  • Lid sinds 16 augustus 2010
  • Berichten 3184
  • Reputatie 0
  • #8
  • 27 juni 2011
  • 19:23

Maak wel even goede backups! Kijk in mijn handtekening hieronder bij factory reset hoe je die kunt maken.

Bewerkt (27 juni 2011 19:23)
marcv

marcv

  • Lid sinds 15 maart 2011
  • Berichten 22
  • Reputatie 0
  • #9
  • 27 juni 2011
  • 22:19

okee bedankt zal ik doen

Bewerkt (27 juni 2011 22:19)
j3nt3

j3nt3

  • Lid sinds 06 juni 2011
  • Berichten 19
  • Reputatie 0
  • #10
  • 29 juni 2011
  • 17:21

marcv;185406
okee bedankt zal ik doen

heb je het al opgelost?

soms is het namelijk zo dat het ligt aan de apps die je instaleerd

welke apps heb je het laatst geinstaleerd voordat je er last van kreeg

Bewerkt (29 juni 2011 17:21)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren