Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Bartje__

Bartje__

  • Lid sinds 09 januari 2011
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #1
  • 9 januari 2011
  • 19:30

Hallo,

Wanneer ik een foto neem zie ik deze staan bij de camera opnames.
Wanneer ik het toestel uitzet is deze foto weg.
Een aantal oude foto's blijven er wel op staan. (9 stuks)

Toestel is verder niet gemod, zit een 16 gb kaartje in.
Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?

mvg Bartje

Bewerkt (9 januari 2011 19:30)
Inkieding

Inkieding

  • Lid sinds 23 januari 2011
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #2
  • 23 januari 2011
  • 13:05

Hallo,

Ik zet met ongeveer hetzelfde probleem…. alleen ben ik ze al kwijt voordat ik hem evt uitschakel….
Ze staan er eventjes op en daarna hoppa…. foetsie!
Ben benieuwd of iemand dit herkent en dan vooral of iemand weet wat er aan te doen is….
Alvast bedant!

Groetjes, Ingrid

Bewerkt (23 januari 2011 13:05)
Xeno

Xeno

  • Lid sinds 27 maart 2010
  • Berichten 2176
  • Reputatie 0
  • #3
  • 23 januari 2011
  • 13:08

Al eens met je pc gekeken op het geheugenkaartje of ze er echt niet meer opstaan?
Mss moet je in de camera app de foto handmatig opslaan ofzo?

Bewerkt (23 januari 2011 13:08)
Har

Har

  • Lid sinds 30 juni 2010
  • Berichten 430
  • Reputatie 0
  • #4
  • 27 januari 2011
  • 18:55

Opslaan gaat automatisch, wat xeno aangeeft kan wel eens de oplossing zijn. Staan de instellingen voor de sd kaart wel goed?

Sent from my HTC Vision using Tapatalk

Bewerkt (27 januari 2011 18:55)
Bartje__

Bartje__

  • Lid sinds 09 januari 2011
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #5
  • 28 januari 2011
  • 22:43

Ze staan inderdaad nog wel op het geheugenkaartje wanneer ik deze bekijk met explorer.
Fout zit dus in de app zelf denk ik.

Bewerkt (28 januari 2011 22:43)
Xeno

Xeno

  • Lid sinds 27 maart 2010
  • Berichten 2176
  • Reputatie 0
  • #6
  • 29 januari 2011
  • 08:35

Uhu, kan je ze ook bekijken met jw galerij? Als dat kan moeten ze ook op de foto app tevoorschijn komen

Sent With Smoke Signals Using A Fire

Bewerkt (29 januari 2011 08:35)
JC14

JC14

  • Lid sinds 08 februari 2011
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #7
  • 8 februari 2011
  • 23:05

Ik heb last van het zelfde probleem. Bij instellingen heb ik mijn SD kaart ontkoppeld en in het zelfde menu weer gekoppeld. Nu lijkt het probleem opgelost.

Bewerkt (8 februari 2011 23:05)
SjacoVersteeg

SjacoVersteeg

  • Lid sinds 01 januari 2011
  • Berichten 14
  • Reputatie 0
  • #8
  • 14 februari 2011
  • 23:25

Toestel uit zetten, batterij er een keer uit, SD-card eruit en alles er weer in en toestel herkent de foto's *tijdelijk* weer… definitieve oplossingen hoor ik graag?!

Bewerkt (14 februari 2011 23:25)
jacqueline_Y

jacqueline_Y

  • Lid sinds 18 juni 2011
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #9
  • 18 juni 2011
  • 16:00

Ik heb hetzelfde prebleem sinds deze week, ik heb mijn toestel zeker al een half jaar en nog nooit iets mee gehad, maar sinds deze week staan er opeens lege camera opnames in mijn camera album en foto's verdwijnen opeens en zijn niet meer terug te vinden op mijn telefoon. ik deed hetzelfde als SjacoVersteeg zei, dus de SD card eruit en erin en nu zie ik de foto's weer. echt raar! weet iemand wat er aan de hand is?

Bewerkt (18 juni 2011 16:00)
arianne

arianne

  • Lid sinds 19 juni 2011
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #10
  • 19 juni 2011
  • 00:41

had idd hetzelfde, heb een disire s.. foto's ineens foetsie. Heb mn toestel uit en weer aan gezet, maar dat hielp niet.. klepje open, batterij er ineens uit en dan weer aanzetten helpt wel.. vaag

Bewerkt (19 juni 2011 00:41)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren