Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

yasje

yasje

  • Lid sinds 11 december 2011
  • Berichten 79
  • Reputatie 0
  • #1
  • 25 maart 2013
  • 08:39

Hallo allemaal,

ik vroeg me eens af…

is het mogelijk om originele android versie 4.0 te installeren via de site terwijl ik nu vercrackte versie an jb 4.2.1 heb?

zonder te flashe of dergelijke?

mvg…

Bewerkt (21 mei 2013 14:13)
nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6008
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #2
  • 25 maart 2013
  • 08:47

Pas aub je titel even aan (eerste bericht bewerken -> meer opties) want je huidige beschrijft je vraag niet.

Bewerkt (21 mei 2013 14:13)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #3
  • 25 maart 2013
  • 13:30

Android via een website installeren gaat sowieso niet, als nu eens eerst verteld om welk toestel het gaat kunnen we je beter helpen.

Bewerkt (21 mei 2013 14:13)
yasje

yasje

  • Lid sinds 11 december 2011
  • Berichten 79
  • Reputatie 0
  • #4
  • 25 maart 2013
  • 14:08

ik post dit niet voor niks in de htc desire s thread…

mijn vraag nog is:

ik heb nu android 4.2.1 maar ik wil graag htcdev orginele rom 4.0 installleren kan dat?

zonder de hele mikmak gedoe eromheen?

Bewerkt (21 mei 2013 14:13)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #5
  • 25 maart 2013
  • 23:09

Excuses niet goed gezien ik zag alleen je profiel en daar staan meerdere toestellen in :-), maar dit kan als je je toestel heb unlocked via htc dev moet je hem eerst weer relocken en daarna met de ruu van htc herstelen.

Bewerkt (21 mei 2013 14:15)
yasje

yasje

  • Lid sinds 11 december 2011
  • Berichten 79
  • Reputatie 0
  • #6
  • 26 maart 2013
  • 09:53

Carlos0_0;394772
Excuses niet goed gezien ik zag alleen je profiel en daar staan meerdere toestellen in :-), maar dit kan als je je toestel heb unlocked via htc dev moet je hem eerst weer relocken en daarna met de ruu van htc herstelen.
Dankje.

De ruu rom vond ik maar niks, heb vipersaga erop gezet 4.0 met sense 4.1 hij is veel sneller dan de orginele.


bedankt voor de hulp!

Bewerkt (21 mei 2013 14:15)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren