Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

koenjo

koenjo

  • Lid sinds 14 mei 2011
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #1
  • 12 oktober 2012
  • 22:00

Hoi allemaal,

Ik heb zojuist mijn htc desire s proberen te upgraden naar Android ICS. Dit verliep eigenlijk heel voorspoedig. Ik had een bestand gebruikt van de htcdev site en alle instructies goed opgevolgd. Tot aan het laatste moment ging alles goed, kreeg daarna een melding dat het was gelukt en toen startte de tel zichzelf opnieuw op. Hij blijft echter hangen in het witte opstartscherm met groen ‘HTC’. Batterij erin en eruit helpt niet… Wie kan helpen? Ik denk dat ik iets in het hboot menu moet maar weet niet wat…

Bewerkt (24 april 2013 15:41)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6176
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #2
  • 12 oktober 2012
  • 22:04

Naar juiste forum (HTC Desire S) verplaatst

Bewerkt (24 april 2013 15:41)
Verwijderd_Account_07112017

Verwijderd_Account_07112017

  • Lid sinds 18 mei 2012
  • Berichten 213
  • Reputatie 0
  • #3
  • 12 oktober 2012
  • 22:28

koenjo;347063
Hoi allemaal,

Ik heb zojuist mijn htc desire s proberen te upgraden naar Android ICS. Dit verliep eigenlijk heel voorspoedig. Ik had een bestand gebruikt van de htcdev site en alle instructies goed opgevolgd. Tot aan het laatste moment ging alles goed, kreeg daarna een melding dat het was gelukt en toen startte de tel zichzelf opnieuw op. Hij blijft echter hangen in het witte opstartscherm met groen ‘HTC’. Batterij erin en eruit helpt niet… Wie kan helpen? Ik denk dat ik iets in het hboot menu moet maar weet niet wat…

Opnieuw de ruu flashen!

Bewerkt (24 april 2013 15:41)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5153
  • Reputatie 100
  • #4
  • 12 oktober 2012
  • 22:31

Indien je in recovery kan komen, probeer eerst een factory reset.

Bewerkt (24 april 2013 15:41)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

koenjo

koenjo

  • Lid sinds 14 mei 2011
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #5
  • 12 oktober 2012
  • 22:44

Guitarfreak12;347080
Opnieuw de ruu flashen!



Moet ik het .exe bestand dan op de sd-kaart van de tel zetten? Want op dezelfde manier als eerst lukt niet aangezien ik een US nnection error krijg omdat mn pc de tel niet herkent als hij niet volledig opsgestart is!


Sander M;347082
Indien je in recovery kan komen, probeer eerst een factory reset.

Daar kan ik inkomen maar factory reset werkt niet, dan komt hij weer in het opstartscherm…

Bewerkt (24 april 2013 15:41)
koenjo

koenjo

  • Lid sinds 14 mei 2011
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #6
  • 13 oktober 2012
  • 14:03

en ik had geen backup gemaakt vantevoren, wat moet ik nu doen?!

Bewerkt (24 april 2013 15:41)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5153
  • Reputatie 100
  • #7
  • 13 oktober 2012
  • 14:13

Probeer dan in fastboot te komen, dan zal de RUU welke je vanaf de PC start de telefoon wel herkennen en kan je het nogmaals doen.
Start op met de volume down knop ingedrukt, wacht even totdat hij de check gedaan heeft en selecteer dan met de volume knoppen de fastboot mode. Dan aansluiten en de RUU draaien.

Bewerkt (24 april 2013 15:41)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

koenjo

koenjo

  • Lid sinds 14 mei 2011
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #8
  • 13 oktober 2012
  • 22:53

Bedankt voor je tip! Ik kon in fastboot komen en mn pc herkende inderdaad de telefoon. Heb opnieuw het programma uitgevoerd wat lukte en de telefoon start zich opnieuw op, maar komt weer niet uit het opstart scherm :S

Bewerkt (24 april 2013 15:41)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5153
  • Reputatie 100
  • #9
  • 13 oktober 2012
  • 22:59

En wat gebeurt er als je de SIM en SD kaart eruit laat en dan opstart?

Bewerkt (24 april 2013 15:41)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

koenjo

koenjo

  • Lid sinds 14 mei 2011
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #10
  • 13 oktober 2012
  • 23:20

Kan het komen doordat ik s-off heb? Ik heb de de telefoon tweedehands gekocht, vorige gebruiker had hem geroot en zou alles voor mij terugzetten. Maar in HBoot zie ik nu wel S-off staan, geen idee of dat er iets mee te maken kan hebben?

———- Update van bericht ———-



Sander M;347431
En wat gebeurt er als je de SIM en SD kaart eruit laat en dan opstart?


Als ik dat doe start hij op, blijft even hangen. Gaat vervolgens uit en start weer opnieuw op en vervolgens komt er zwart scherm wat ik nog niet eerder heb gezien met icoon van telefoon en soort van groen recycle teken en daarna verandert dit in een telefoon met een rood driehoek met uitroepteken erin.

Bewerkt (24 april 2013 15:41)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren