Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Sijoti1966

Sijoti1966

  • Lid sinds 15 oktober 2011
  • Berichten 27
  • Reputatie 0
  • #1
  • 22 november 2011
  • 19:24

Vandaag heb ik bovengenoemde software versie “over the air” aangeboden gekregen. Eenmaal geinstalleerd zag ik geen verschil.
Android is nog steeds 2.3.5 en HTC-Sense is nog steeds 3.0.
Als ik me goed herinner had ik 2.10.401.4 maar weet niet zeker.

Wie weet wat er anders is? :confused:

Bewerkt (24 april 2013 13:44)

Met een gouden S6 32MB.

Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5153
  • Reputatie 100
  • #2
  • 22 november 2011
  • 20:50

Kan ook wat minimale bug fixes geweest zijn.

Bewerkt (24 april 2013 13:44)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

Sijoti1966

Sijoti1966

  • Lid sinds 15 oktober 2011
  • Berichten 27
  • Reputatie 0
  • #3
  • 24 november 2011
  • 21:30

Ik heb iets ontdekt wat anders is: de aan/uit/herstart knop werkt alleen nog als standby-knop. Maw: ik kan hem niet meer uitzetten….

Bewerkt (24 april 2013 13:45)

Met een gouden S6 32MB.

Sijoti1966

Sijoti1966

  • Lid sinds 15 oktober 2011
  • Berichten 27
  • Reputatie 0
  • #4
  • 25 november 2011
  • 16:56

Bovengenoemd probleem (telefoon wil niet uitschakelen) gemeld bij htc. Ze reageerden prettig snel!

Maar ik moest maar een factory reset gaan doen. Je kan je voorstellen dat ik dat niet wil. Weer alle instellingen kwijt, appjes opnieuw installeren, wachtwoorden voor wifi opnieuw opvragen etc etc.

Is er een oplossing bekend voor het probleem dat de telefoon niet wil uitschakelen?


PS wat staat in de handleiding voor die reset? “schakel de telefoon uit”. Grappig.

Bewerkt (24 april 2013 13:45)

Met een gouden S6 32MB.

87Vortex87

87Vortex87

  • Lid sinds 06 oktober 2009
  • Berichten 845
  • Reputatie 0
  • #5
  • 26 november 2011
  • 13:27

Hallo allemaal! ik heb precies hetzelfde probleem. Als ik de aan/uit-knop ingedrukt hou, krijg ik niet de optie om uit te schakelen. Ik geloof eerlijk gezegd dat dit ook de bedoeling is. Want als je de aan/uit-knop ingedrukt houd en dan op de home knop drukt, maak je een screenshot.

Bewerkt (26 november 2011 13:27)
Jipster

Jipster

  • Lid sinds 17 oktober 2010
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #6
  • 27 november 2011
  • 12:37

Ik heb de FOTA ook ontvangen, alle sense animaties zijn veranderd. 3d ronddraaien, Schermblokkering is gewijzigd met een ring die om een functie gedaan kan worden om die direct op te starten, alle andere menu's zijn scherper en frisser geanimeerd. Klok zichtbaar in standby, geluiden van sense zijn anders, weer app ziet er anders uit, meer transparant. Je kan nu de schermen doordraaien wanneer je bij het“laatste”scherm links of recht uitkomt… Het is dus nooit meer het laatste scherm. Verder nog geen nieuwe dingen gezien.

Aan / uit knop ingedrukt houden werkt als vanouds…
Andere versie Android market…
Jip

Bewerkt (24 april 2013 13:46)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5153
  • Reputatie 100
  • #7
  • 27 november 2011
  • 12:42

Volgens mij is er een optie onder instellingen > applicaties en dan helemaal onderaan. Energiebeheer of iets in die trend. Probeer die eens uit te vinken en kijk of je dan wel kan uitzetten.

Bewerkt (24 april 2013 13:46)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

Jipster

Jipster

  • Lid sinds 17 oktober 2010
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #8
  • 28 november 2011
  • 12:03

Weinig actie in deze thread…

Bewerkt (24 april 2013 13:46)
Sijoti1966

Sijoti1966

  • Lid sinds 15 oktober 2011
  • Berichten 27
  • Reputatie 0
  • #9
  • 28 november 2011
  • 22:28

Ik weet niet precies welke instelling je bedoelt. “Helemaal onderaan”, daar staat volgens mij niets wat met de aan/uit knop te maken heeft. Kan je iets preciezer zijn?

Sander M;242075
Volgens mij is er een optie onder instellingen > applicaties en dan helemaal onderaan. Energiebeheer of iets in die trend. Probeer die eens uit te vinken en kijk of je dan wel kan uitzetten.

Bewerkt (24 april 2013 13:46)

Met een gouden S6 32MB.

Sijoti1966

Sijoti1966

  • Lid sinds 15 oktober 2011
  • Berichten 27
  • Reputatie 0
  • #10
  • 28 november 2011
  • 22:38

De oplossing staat in dit bericht:

http://www.androidworld.nl/forum/htc-desire-s/24281-ota-update-naar-android-2-3-5-2-10-401-4-met-sense-3-0-a-6.html#post241960

Bij mij heeft het gewerkt!

Bewerkt (24 april 2013 13:46)

Met een gouden S6 32MB.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren