Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

dribbel

dribbel

  • Lid sinds 02 november 2011
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #1
  • 2 november 2011
  • 17:14

hoe kan de laatste foto die gemaakt ik en in het klein blijft staan links boven het scherm laten verwijderen. Als ik op de kleine afbeelding druk kom ik bij galerij terecht

Bewerkt (2 november 2011 17:14)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5153
  • Reputatie 100
  • #2
  • 2 november 2011
  • 18:30

Daar kun je hem verwijderen, in de galerijof direct vanuit de camera app, door op het prullenbakje te drukken als de foto 5 seconden in blijft staan na het nemen ervan.

Bewerkt (2 november 2011 18:30)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

dribbel

dribbel

  • Lid sinds 02 november 2011
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #3
  • 2 november 2011
  • 18:56

Sander M;234266
Daar kun je hem verwijderen, in de galerijof direct vanuit de camera app, door op het prullenbakje te drukken als de foto 5 seconden in blijft staan na het nemen ervan.

Dat klopt, alleen als ik de betreffende foto uit de galerij heb verwijderd, kom er een andere foto uit de galerij op het schermpje linksboven van de fotocamera. Mijn vraag is, hoe voorkom je dat er steeds weer een foto (klein formaat) linksboven het schermpje van de fotocamera komt te staan.Ik vind dat persoonlijk nogal hinderlijk, ik hou liever van een schoon scherm.

Bewerkt (2 november 2011 18:56)
dribbel

dribbel

  • Lid sinds 02 november 2011
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #4
  • 2 november 2011
  • 20:13

ps ik heb een HTC sense….pff

Bewerkt (2 november 2011 20:13)
Peej

Peej

  • Lid sinds 15 mei 2011
  • Berichten 77
  • Reputatie 0
  • #5
  • 2 november 2011
  • 22:06

Volgens mij is het niet mogelijk om dat weg te laten. In sense 2.1 zat het niet maar in de update naar sense 3.0 wel.

Bewerkt (2 november 2011 22:06)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren