Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Louism55

Louism55

  • Lid sinds 04 december 2010
  • Berichten 65
  • Reputatie 0
  • #1
  • 3 december 2012
  • 17:58

Vaak als ik uit een applicatie ga krijg ik een wit scherm met HTC erop (3 sec). vervolgens krijg ik een rechthoekig grijs schermpje met de tekst “Laden” (ongeveer 30 sec.). Na enkele seconden kan ik weer verder. Dit komt steeds vaker voor.
SD card: 15GB, vrij 4,5 GB
Ram: 1,14 GB, vrij 280 MB
Al diverse malen HTC uit en weer aan.

Wat “Laad” hij dan?
Wat gebeurt er eigenlijk?
En hoe kom ik er vanaf!

Kan iemand mij helpen?
Dank alvast.

Bewerkt (24 april 2013 15:57)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #2
  • 3 december 2012
  • 18:14

Hij heeft geheugen te kort daarom gaat die dingen sluiten enzo, Soms kan het ook door bepaalde app komen heb ik ook gehad.
Ik had die ook als laatste geïnstalleerd toen begonnen die problemen, Na het verwijderen van de app had ik nergens meer last van was ook op me desire hd of sensation toen.

Bewerkt (24 april 2013 15:57)
Louism55

Louism55

  • Lid sinds 04 december 2010
  • Berichten 65
  • Reputatie 0
  • #3
  • 3 december 2012
  • 21:22

Dank Carlos,
Het vreemde is dat als ik dit probleem heb gehad. Hij met de zelfde app's het weer even goed doet. Daarna kan hij zomaar bij elke willekeurige app. weer fout gaan.
Als je interne geheugen te krap is begrijp ik wel dat je vertragingen oploopt, maar is 280 MB te weinig???
Hoe groot dient het interne geheugen minimaal te zijn?

Bewerkt (24 april 2013 15:57)
z0rk

z0rk

  • Lid sinds 20 december 2010
  • Berichten 1593
  • Reputatie 0
  • #4
  • 4 december 2012
  • 09:12

Heb je een taskkiller draaien (zoals bijvoorbeeld advanced task killer of zdbox)? Want het lijkt me eerder dat uw launcher afgesloten wordt en opnieuw opstart. Dit kan door vele dingen veroorzaakt worden, waaronder een geheugentekort, maar het lijkt me straf dat dit uw Sense doet crashen.

Ik zou eerder denken aan een widget op uw homescherm dat dit triggert. Heb je veel widgets staan?

Bewerkt (24 april 2013 15:58)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #5
  • 4 december 2012
  • 09:27

Taskiller/widget zou ook nog kunnen is een totaal overbodige tool om automatisch aan te hebben, Ik sluit heel soms alleen iets met de hand af maar bijna nooit meer.

Bewerkt (24 april 2013 15:58)
Louism55

Louism55

  • Lid sinds 04 december 2010
  • Berichten 65
  • Reputatie 0
  • #6
  • 4 december 2012
  • 23:08

Ik begrijp er niets van. Gisteren continu problemen. Vandaag de hele dag niet een keer een probleem.
Waar komt dat vandaan, dat probleem.

Bewerkt (24 april 2013 15:58)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren