Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

roelblink

roelblink

  • Lid sinds 06 februari 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #1
  • 5 september 2011
  • 21:05

Welke provider heb je en waar heb je de update vandaan?

Bewerkt (5 september 2011 21:05)
Linda1111nl

Linda1111nl

  • Lid sinds 14 juli 2011
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #2
  • 7 september 2011
  • 19:50

Ik heb Vodafone en de update stond eervorige week gewoon op de telefoon.

Bewerkt (7 september 2011 19:50)
roelblink

roelblink

  • Lid sinds 06 februari 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #3
  • 8 september 2011
  • 20:10

Ok, ik heb KPN en nog niets ontvangen…
Maar het werkt nu ook weer bij mij, google maps etc vinden gps weer redelijk snel.
@linda, misschien eens proberen de programma's die niet goed werken met gps te verwijderen en opnieuw te installeren?

Bewerkt (8 september 2011 20:10)
rja

rja

  • Lid sinds 17 september 2010
  • Berichten 17
  • Reputatie 0
  • #4
  • 21 september 2011
  • 17:23

Ik heb sinds deze week ook een HTC desire HD gekocht via marktplaats

Met 2.50.405.2 er op.

Geen Gps, gpsfix en gps status geprobeerd.

Wat kan ik nog meer doen ?

Bewerkt (21 september 2011 17:23)
Linda1111nl

Linda1111nl

  • Lid sinds 14 juli 2011
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #5
  • 28 september 2011
  • 14:02

Volgens mij is het enige wat werkt dat ding opsturen voor reparatie.
Zodra ik terug ben van vakantie ga ik dat ook zeker doen. Ik vind het waardeloos, zo zonder goede gps. En ik heb hem pas een paar maanden:-(

Bewerkt (28 september 2011 14:02)
rsoft89

rsoft89

  • Lid sinds 15 december 2011
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #6
  • 15 december 2011
  • 23:02

Ik ben net nieuw, wat gebeurt er als ik mijn HTC terug zet naar fabrieks instellingen, ben ik dan al mijn aangekochte software kwijt en moet ik alles weer opnieuw instellen? Ik heb ook nog steeds last van zeer slechte GPS ontvangst valt continue weg tijdens rijden of wandelen.

Bewerkt (24 april 2013 13:53)
mverdiesen

mverdiesen

  • Lid sinds 18 januari 2011
  • Berichten 31
  • Reputatie 0
  • #7
  • 17 december 2011
  • 17:13

Als je hem terug zet naar fabrieks instellingen ben je mail contacten sms en market apps fotos videos en alle losse dingen er omheen zoals wachtwoorden foemuliergegevens enz enz kwijt
Daarom belangrijk eerst backup maken via pc en google online

Maar geloof ons hard reset en fabriek reset haalt weinig uit

Bn blij mijne nog niet geupdate te hebben
Zit nu op 2.36.405.8

En ja heb lange opstart maar het werkt wel
Batterij gaat wel langer mee verbaast mij dan de 2.2.1
Voorheen met netwerk gps en wifi constant aan geen 5 uur draaiend
Nu haal ik makkelijk 15 uur en ik zit veel op internet mail en af en toe ook gps


Sent from my Desire HD using Tapatalk

Bewerkt (24 april 2013 13:53)
Bigpapa

Bigpapa

  • Lid sinds 07 maart 2011
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #8
  • 19 december 2011
  • 18:07

Helaas ben ik ook het slachtoffer geworden van een onbetrouwbaar toestel.
Na de Update van Sense 3.0 en androoid 2.3.5 in een update is de gps zeer onbetrouwbaar.
Duurt veel te lang voor een fix of komt helemaal niet.. Eerst opnie3uw opstarten.
En de telefoon hapert constant.. Ik had hiervoor daar totaal geen last van werkte echt top..
Het opstarten duurt minimaal 3 minuten voor ik mijn pin moet ingeven…
Ik wilde een reset geven maar dan ben ik alles kwijt natuurlijk.
Heeft iemand een idee hoe ik een backup kan maken van contacten en andere zaken en hoe ik het ook weer moet terugzetten…
Bedankt alvast…

Bewerkt (24 april 2013 13:54)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #9
  • 19 december 2011
  • 18:53

Als je je telefoon goed heb ingesteld zal google de backup voor je maken met contacten,agenda,market apps, sommige instellingen ook.

Bewerkt (24 april 2013 13:54)
Bigpapa

Bigpapa

  • Lid sinds 07 maart 2011
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #10
  • 20 december 2011
  • 15:27

Carlos0_0;249740
Als je je telefoon goed heb ingesteld zal google de backup voor je maken met contacten,agenda,market apps, sommige instellingen ook.

Zou je mij een kleine uitleg kunnen geven hoe dit in zijn werk gaat.. Hij staat goed ingesteld, althans nooit geen problemen mee gehad..
Ik zie nergens backup staan vandaar.. Alvast vriendelijk bedankt.

Bewerkt (24 april 2013 13:54)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren