Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • OnePlus 6T

  • Huawei Mate 20 Pro

  • Samsung Galaxy S10

  • Google Pixel 3 XL

  • Samsung Galaxy Note 9

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

Linda1111nl

Linda1111nl

  • Lid sinds 14 juli 2011
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #1
  • 14 juli 2011
  • 08:25

Ik heb update 2.50.405.2 en nu geen problemen met wifi meer.
Maar het gps icoontje blijft continu flitsen, of ik nu wel of geen gps aan heb.
Bovendien vindt hij de satellieten niet meer, als ik bv Runkeeper aan heb, ziet ie niet meer waar ik loop.

Iemand een oplossing hiervoor?

Alvast bedankt!

Linda (dit is mijn eerste berichtje hier…)

Bewerkt (14 juli 2011 08:25)
dukkeltje

dukkeltje

  • Lid sinds 07 januari 2011
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #2
  • 14 juli 2011
  • 09:02

ik had het zelfde heb fixgps gedraait en over.

Bewerkt (14 juli 2011 09:02)
Linda1111nl

Linda1111nl

  • Lid sinds 14 juli 2011
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #3
  • 14 juli 2011
  • 10:18

dukkeltje;192279
ik had het zelfde heb fixgps gedraait en over.

Hoe kom ik aan dit programma? Staat niet in de market toch?

Bewerkt (14 juli 2011 10:18)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #4
  • 14 juli 2011
  • 12:13

Staat er wel in

Bewerkt (14 juli 2011 12:13)
mDario

mDario

  • Lid sinds 18 januari 2011
  • Berichten 67
  • Reputatie 0
  • #5
  • 14 juli 2011
  • 14:23

Carlos0_0;192344
Staat er wel in
alleen heet het GpsFix.

Bewerkt (14 juli 2011 14:23)
Wicky10

Wicky10

  • Lid sinds 14 juli 2011
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #6
  • 14 juli 2011
  • 19:42

Ik heb hetzelfde probleem.GPS-symbool blijft actief.
De fix helpt ook niet.
Iemand nog een idee?

Bewerkt (14 juli 2011 19:42)
Linda1111nl

Linda1111nl

  • Lid sinds 14 juli 2011
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #7
  • 14 juli 2011
  • 22:00

Gpsfix gedaan, loste niks op. Batterij eruit hielp ook niet. Nog een idee?

Bewerkt (14 juli 2011 22:00)
Wicky10

Wicky10

  • Lid sinds 14 juli 2011
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #8
  • 19 juli 2011
  • 18:29

Op advies HTC toch teruggezet naar fabrieksinstellingen.Twijfelde hier in eerste instantie over omdat dat hun standaard antwoord is bij problemen.Toch is het probleem hierdoor bij mij opgelost!

Bewerkt (19 juli 2011 18:29)
Louism55

Louism55

  • Lid sinds 04 december 2010
  • Berichten 65
  • Reputatie 0
  • #9
  • 19 juli 2011
  • 21:03

Ben ook geupdate naar 2.50.405.2.
Wifi probleem is inderdaad weg. GPS probleem ken ik niet. Na starten CoPilot gaat gps icoon aan en na sluiten gaat hij weer weg.
Voor GPS gebruik ik overigens ook GPS Monitor. Die start en stopt automatisch GPS als je je Navigatie aan en weer uit zet.

Wel heb ik het gevoel dat de batterij erg snel leeg is. Start steeds Advanced Task Killer, maar dat help niet.

Bewerkt (19 juli 2011 21:03)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #10
  • 20 juli 2011
  • 08:26

als je steeds taskillers op start dat vreet juist batterij en met een desire hd is wel een degelijke telefoon heb je dat niet nodig om steeds te laten starten, Deze telefoon kan zelf al goed met ze geheugen om gaan het is alleen makkelijk nog als iets vast loopt bijv om het dan nog af te sluiten.

Bewerkt (20 juli 2011 08:26)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren