Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • Huawei Mate X

  • Xiaomi Mi 9

  • Samsung Galaxy S10 Plus

  • Huawei P30 Pro

  • Google Pixel 3 XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

MrBean14

MrBean14

  • Lid sinds 10 juni 2010
  • Berichten 73
  • Reputatie 0
  • #1
  • 28 juni 2011
  • 22:15

Hoi allemaal,

ik zit met een unlocked HTC Desire HD van AT&T (oftewel de Inspire 4G).
Je kan hiermee in principe zelf 4G krijgen voor mobiel netwerk als dat er al zou zijn.

Nu merk ik echter dat ik met deze telefoon ENKEL EDGE krijg als ik mobiel ga internetten.
Nochthans kan ik 3G ontvangen want met mijn HTC Hero en deze SIM kaart had ik dat regelmatig.

Ik heb nu ook enkele speedtests gedaan en zit nooit hoger dan 192 Kb/s.

Zou dit kunnen liggen aan het feit dat het een AT&T versie is ? Is er een oplossing voor ? Of doe ik gewoon iets mis ?

Groetjes,

Davy

Bewerkt (28 juni 2011 22:15)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5153
  • Reputatie 100
  • #2
  • 28 juni 2011
  • 22:17

Dit is een toestel specifieke vraag. Om die reden naar het correcte sub forum verplaatst

Bewerkt (28 juni 2011 22:17)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #3
  • 29 juni 2011
  • 07:57

Het zou idd kunnen omdat telefoons in amerika op CMDA(Als ik het goed zeg) werken en wij hier niet, Je moet zulke dingen ook nooit in het buitenland kopen snap niet waarom mensen dat doen.
En dit is hardware verbonden aan je telefoon zover ik weet.

Bewerkt (29 juni 2011 07:57)
MrBean14

MrBean14

  • Lid sinds 10 juni 2010
  • Berichten 73
  • Reputatie 0
  • #4
  • 29 juni 2011
  • 08:07

Carlos,

je hebt van telefoons 2 versies, de CDMA versie en de GSM versie.
De CDMA versie werkt niet in Europa, een GSM versie wel gewoon. Daar ligt het dus zeker niet aan, want dan zou EDGE en het gewone bellen ook niet werken.

Waarom kopen in het buitenland ? Vooral vanwege het enorme prijsverschil. Als je weet dat fabrikanten nog steeds de regel EUR = US$ nemen, dan begrijp je dat verschil…

Vriendelijke groeten,

Davy

Bewerkt (29 juni 2011 08:07)
Wiplash

Wiplash

  • Lid sinds 23 december 2009
  • Berichten 222
  • Reputatie 0
  • #5
  • 29 juni 2011
  • 19:19

Zo, Carlos is er stil van :p

Ontopic:

Draai je nog de standaard ROM + Radio? Misschien dat daar het probleem ligt.

Gr, Laurens

Bewerkt (29 juni 2011 19:19)
MrBean14

MrBean14

  • Lid sinds 10 juni 2010
  • Berichten 73
  • Reputatie 0
  • #6
  • 29 juni 2011
  • 21:07

Laurens,

ik draai de ROM die er standaard op stond…
Vooral omdat ik een beetje schrik heb van het rooten of een andere ROM te installeren. Er staat zoveel informatie op het internet dat zelfs ik als IT'er de bomen door het bos niet meer kan zien.

Wat bedoel je trouwens met “radio” ?

Groetjes,

Davy

Bewerkt (29 juni 2011 21:07)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #7
  • 30 juni 2011
  • 00:38

Wiplash;186278
Zo, Carlos is er stil van :p

Ontopic:

Draai je nog de standaard ROM + Radio? Misschien dat daar het probleem ligt.

Gr, Laurens

Nee ben er niet stil van ben pas net thuisen moet ook werken verder op de dag dus kan niet de hele tijd helpen.

Nou als IT'er moet je toch wel kunnen rooten enzo genoeg handleidingen ik heb het ook gedaan en zit ook in de IT, Alleen heb ik de orginele rom weer aangezien die gewoon perfect loopt op de desire hd en nu de sensation en ik sense gewoon ideaal vind geen zin om te rooten enzo als geen problemen heb met custom rom.

Weltrusten

Bewerkt (30 juni 2011 00:38)
Wiplash

Wiplash

  • Lid sinds 23 december 2009
  • Berichten 222
  • Reputatie 0
  • #8
  • 30 juni 2011
  • 13:04

Zover ik weet heeft een radio update te maken met de manier waarop jou toestel de verbinding naar buiten legt.

Zelf heb ik om te rooten een tutorial van XDA gevolgd.
De ROM die ik gebruik is Leedroid, eerst op de ouderwetse manier geïnstalleerd,
maar vorige week via de ROM manager.
Op de nieuwe manier is het een stuk makkelijker en gebruiksvriendelijker geworden.
Kind kan de was doen!

Als je er niet uit komt, horen we het wel!

Gr, Laurens

Bewerkt (30 juni 2011 13:04)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren