Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Sebastiaanbosma

Sebastiaanbosma

  • Lid sinds 07 maart 2010
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #1
  • 11 juni 2011
  • 12:59

Hey!

Mijn vader heeft de HTC Desire HD. Hij heeft een datacounter app omdat hij vaak niet thuis is en 1 GB per maand aan internet heeft.
Nu was hij gister gewoon thuis, niet veel aan zijn telefoon gezeten. Toch zegt de datacounter dat hij 4GB op die dag heeft gedownload? Hij weet zelf niet waaraan, hij kan niks terug vinden. Is er misschien een manier hoe je dit wel terug kan vinden?

Bewerkt (11 juni 2011 12:59)
Renate1970

Renate1970

  • Lid sinds 15 februari 2010
  • Berichten 225
  • Reputatie 0
  • #2
  • 11 juni 2011
  • 13:22

Volgens mij niet, waar je vader misschien wel aan moet denken is dat hij zijn WIFI insteld zodat hij thuis en misschien op het werk daarop overgaat. Ik heb zelf de Hero en merkte ook dat hij steeds verbinding blijft maken met internet en vandaar dat ik nu hem thuis laat overschakelen op de WIFI.

Bewerkt (11 juni 2011 13:22)

Samsung Galaxy S7 Edge

Sebastiaanbosma

Sebastiaanbosma

  • Lid sinds 07 maart 2010
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #3
  • 11 juni 2011
  • 13:57

Mijn fout: de 4GB is binnen gehaald via WiFi. Gelukkig brengt dit geen extra kosten mee, maar hij wou graag weten hoe dit zo maar kan. Als hij straks niet thuis is en het gebeurt is het een duur grapje ..

Bewerkt (11 juni 2011 13:57)
esther1801

esther1801

  • Lid sinds 08 september 2010
  • Berichten 3757
  • Reputatie 40
  • #4
  • 11 juni 2011
  • 14:06

misschien is het handig als hij zijn tel thuis laat om even de dataverbinding helemaal stop te zetten. Dan weet ie zeker dat er geen onvoorziene kosten gaan komen. Of wat renate idd zegt thuis op de wifi instellen..

Bewerkt (11 juni 2011 14:06)

AW Forum Queen voor het leven

Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6275
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #5
  • 11 juni 2011
  • 14:33

Met Traffic Counter Pro kun je zien welke apps de data verbruiken.

Bewerkt (11 juni 2011 14:33)
Sebastiaanbosma

Sebastiaanbosma

  • Lid sinds 07 maart 2010
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #6
  • 11 juni 2011
  • 18:40

Oke, dan zal ik hem die even aanraden!

Bewerkt (11 juni 2011 18:40)
GSX-steR

GSX-steR

  • Lid sinds 31 maart 2011
  • Berichten 139
  • Reputatie 0
  • #7
  • 13 juni 2011
  • 21:34

Friendstream haalt bijvoorbeeld heel veel data binnen. Via de app 3G watchdog kan je dat allemaal zien.

Bewerkt (13 juni 2011 21:34)
lifeguard

lifeguard

  • Lid sinds 08 mei 2011
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #8
  • 18 juni 2011
  • 08:33

GSX-steR;177399
Friendstream haalt bijvoorbeeld heel veel data binnen. Via de app 3G watchdog kan je dat allemaal zien.
Valt wel mee hoor, dit zijn maar enkele kb's en is dan ook zeker geen grote dataverbruiker.

Bewerkt (18 juni 2011 08:33)
Louism55

Louism55

  • Lid sinds 04 december 2010
  • Berichten 65
  • Reputatie 0
  • #9
  • 23 juni 2011
  • 22:35

Zet sowieso als er geen data nodig is, of synchronisatie, je Gegevensverbinding uit. Dan wordt er sowieso geen data verzonden of ontvangen.

Bewerkt (23 juni 2011 22:35)
GSX-steR

GSX-steR

  • Lid sinds 31 maart 2011
  • Berichten 139
  • Reputatie 0
  • #10
  • 26 juni 2011
  • 21:25

lifeguard;179981
Valt wel mee hoor, dit zijn maar enkele kb's en is dan ook zeker geen grote dataverbruiker.

Bij mij niet. Als die accounts niet om het uur updaten, scheelt dat weer een zooi MB's per dag. Proefondervindelijk ondervonden. Na accu verwisselen moet ik facebook en twitter weer uitzetten.

Bewerkt (26 juni 2011 21:25)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren