Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

roon-rotterdam

roon-rotterdam

  • Lid sinds 18 november 2010
  • Berichten 48
  • Reputatie 0
  • #1
  • 14 februari 2011
  • 22:52

Sinds kort staat als ik gebeld word me luidspreker standaard aan, ook als ik iemand bel. Iemand die weet hoe ik dit ongedaan maak?

Gr
Roon.

Bewerkt (14 februari 2011 22:52)
syllichick

syllichick

  • Lid sinds 22 oktober 2010
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #2
  • 16 februari 2011
  • 01:24

Dit probleem heb ik ook gehad en dit probleem is ook vanzelf verdwenen.
Ik zou wel contact opnemen met htc zodat het probleem wel bekend wordt daar heb ik ook gedaan!

Bewerkt (16 februari 2011 01:24)
daandun

daandun

  • Lid sinds 27 oktober 2010
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #3
  • 16 februari 2011
  • 13:31

Ik heb hetzelfde probleem. Ook het autopaneel gaat standaard aan. (dat is gemakkelijk uit te zetten via instellingen>basisstation>automatisch starten.

Op collegasite (Desire always on speaker phone.. - Android Forums) zijn er meer mensen die dit probleem melden (ook bij andere toestellen). Ik heb contact gehad met HTC maar ze zeggen dat ze het probleem niet kennen.. “zet het toestel terug naar fabrieksinstellingen..” lekker makkelijk..
Ik heb het gedaan en het haalt niets uit.. Vanzelf verdwijnt het probleem bij mij niet. Dit is alweer een reden om ontevreden te zijn over het toestel..
Als er iemand de oplossing weet dan hoor ik het graag!

Bewerkt (16 februari 2011 13:31)
roelblink

roelblink

  • Lid sinds 06 februari 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #4
  • 16 februari 2011
  • 21:38

Van een ander forum gehaald:

Download van de markt Quick Settings
en je hebt alle volume opties in 1 scherm….

Bewerkt (16 februari 2011 21:38)
roon-rotterdam

roon-rotterdam

  • Lid sinds 18 november 2010
  • Berichten 48
  • Reputatie 0
  • #5
  • 16 februari 2011
  • 21:54

Dit moet toch gewoon op te lossen zijn pfff als ik opneem hoort direct de omgeving dat ik aan het bellen ben pffff dus als ik nu gebeld word is het opnemen en direct luidspreker uit indrukken pfffff wat een onzin hopelijk is er een oplossing.

Gr
Roon

Bewerkt (16 februari 2011 21:54)
roelblink

roelblink

  • Lid sinds 06 februari 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #6
  • 17 februari 2011
  • 23:28

Is dit niet zo'n htc-sense storing. G-sensor, zelfde als dat je telefoon gaat, legt hem op de kop en geluid is weg. Las ergens datals je tijdens het bellen de telefoon kantelt, de telefoon automatisch op speaker gaat…

Bewerkt (17 februari 2011 23:28)
roon-rotterdam

roon-rotterdam

  • Lid sinds 18 november 2010
  • Berichten 48
  • Reputatie 0
  • #7
  • 21 februari 2011
  • 23:34

De laatste dagen me foon aantal keren aan en uitgezet en het probleem is vanzelf opgelost, dus het is gegaan zoals het gekomen is.

Bedankt voor de reacties.

Gr
Roon

Bewerkt (21 februari 2011 23:34)
roelblink

roelblink

  • Lid sinds 06 februari 2011
  • Berichten 193
  • Reputatie 0
  • #8
  • 22 februari 2011
  • 13:42

Mooi, zo'n “zelfprobleemoplossendetelefoon” hebben ze bij Apple nog niet uitgevonden ;-)

Bewerkt (22 februari 2011 13:42)
daandun

daandun

  • Lid sinds 27 oktober 2010
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #9
  • 27 februari 2011
  • 11:06

Het probleem was bij mij even weg. Ik dacht dat het aan een nieuwe lader lag. Na een week geen ergernis is het probleem weer terug. Maandag breng ik het ding terug naar de winkel. ik ben het beu.

Bewerkt (27 februari 2011 11:06)
roon-rotterdam

roon-rotterdam

  • Lid sinds 18 november 2010
  • Berichten 48
  • Reputatie 0
  • #10
  • 28 februari 2011
  • 18:28

Nog steeds werkt hij als van ouds.

Ja roelblink, maar een apple, heb je weleens naar dat toestel gekeken, laten we eerlijk zijn, bij de groenteboer laat je je toch ook geen apple aansmeren waar al een hap uit is, waarom zou je dat bij een telefoon dan wel doen.

gr
Roon.

Bewerkt (28 februari 2011 18:28)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren