Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Just_Me

Just_Me

  • Lid sinds 13 maart 2009
  • Berichten 123
  • Reputatie 0
  • #1
  • 26 januari 2011
  • 21:43

is er een mogelijkheid om de balk die je omlaag moet trekken om je screen te unlocken te verwijderen?
ik heb ook nog een veiligheids patroon.. dus ben steeds dubbelop aan het unlocken..

Bewerkt (26 januari 2011 21:43)
Xeno

Xeno

  • Lid sinds 27 maart 2010
  • Berichten 2176
  • Reputatie 0
  • #2
  • 26 januari 2011
  • 21:48

Er zijn heel wat alternatieven. Kijk op de market eens naar widgetlocker, lock 2.0

Sent With Smoke Signals Using A Fire

Bewerkt (26 januari 2011 21:48)
Just_Me

Just_Me

  • Lid sinds 13 maart 2009
  • Berichten 123
  • Reputatie 0
  • #3
  • 26 januari 2011
  • 21:56

ik wil geen alternatief.. wil als ik op de powerknop druk.. meteen naar scherm gaan waarop ik mijn “code” invoer. Nu moet ik eerst dat balkje naar beneden trekken en dan kan ik pas mijn code invoeren..

Bewerkt (26 januari 2011 21:56)
Backhead

Backhead

  • Lid sinds 18 november 2010
  • Berichten 3803
  • Reputatie 0
  • #4
  • 26 januari 2011
  • 21:59

No Lock zou het moetewn doen: No Lock - Android app on AppBrain

Bewerkt (26 januari 2011 21:59)
Just_Me

Just_Me

  • Lid sinds 13 maart 2009
  • Berichten 123
  • Reputatie 0
  • #5
  • 26 januari 2011
  • 22:06

Fijn dat iedereen zo fanatiek meedenkt..
maar no lock.. dan kan ik weer niet een patroon inzetten om hem wel te beveiligen.

Bewerkt (26 januari 2011 22:06)
HaTe

HaTe

  • Lid sinds 11 augustus 2010
  • Berichten 973
  • Reputatie 0
  • #6
  • 26 januari 2011
  • 22:22

Euh dat is wel verrot dan.. Normaal heb je maar 1 unlock ding. Dat kan dus zijn of de slide to unlock of iets met een code. Niet allebei.

Bewerkt (26 januari 2011 22:22)
Just_Me

Just_Me

  • Lid sinds 13 maart 2009
  • Berichten 123
  • Reputatie 0
  • #7
  • 27 januari 2011
  • 08:36

nou, dat dacht ik dus ook..
nu dus de vraag.. hebben meer mensen dit? en.. hoe los ik dit op??

Bewerkt (27 januari 2011 08:36)
Just_Me

Just_Me

  • Lid sinds 13 maart 2009
  • Berichten 123
  • Reputatie 0
  • #8
  • 29 januari 2011
  • 11:01

niemand een idee hoe ik van de dubbele screenlock afkom?? hebben andere mensen dit ook en is het een phoneprobleempje.. of ben ik de enige en zit er bij mij ergens een softwarefoutje?

Bewerkt (29 januari 2011 11:01)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren