Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • OnePlus 6T

  • Huawei Mate 20 Pro

  • Samsung Galaxy S10

  • Google Pixel 3 XL

  • Samsung Galaxy Note 9

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

Mistwood

Mistwood

  • Lid sinds 06 januari 2019
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #1
  • 6 januari 2019
  • 20:02

Hoi 

Ik weet even niet hoelang dit al zo is maar ik irriteer me er steeds meer aan.

Ik gebruik mijn samsung telefoon om vanuit netflix of you tube te casten op de tv met een chromecast. Een tijdje geleden was het zo dat de autoplay gewoon door bleef gaan als ik niets deed, heel fijn vond ik dat! 

Nu is het zo dat als ik een paar minuten niets met mijn telefoon doe of ik hem nu vergrendel of niet, de verbinding met de chromecast is weg, ik moet weer herkoppelen met het symbooltje enz en weer een filmpje zoeken enz of als ik het geluid harder of zachter wil na een paar minuutjes moet ik hem ook weer herkoppelen. Ook als ik hem op pauze wil hebben moet ik eerst weer herkoppelen…Heel iritant. En dit ben ik niet gewend….ik kan nergens iets vinden op forums ofzo en ik weet niet of het bijv aan instellingen ligt ofzo. Autoplay staat gewoon aan maar de verbinding valt gewoon weg zonder enige foutmelding…

Iemand tips?

Alvast bedankt!

DennisD

DennisD

  • Lid sinds 04 november 2014
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #2
  • 21 januari 2019
  • 21:55

Ik heb ook hetzelfde probleem. Telkens als ik mijn Pixel 2 XL enige tijd laat liggen terwijl bv. YT Music muziek aan het afspelen is, moet ik opnieuw verbinden. Zeer vervelend als je een liedje wil toevoegen of de volgorde wilt wijzigen. Op pauze zetten en volgende en vorige song lukken wel nog in de "home app" van Google. 

Nog een ander probleem. Hetzelfde geldt voor de ambient foto's met Google foto's die slechts enkele foto's weergeven van je toegevoegd album. 

Ik kan me nog herinneren dat vroeger alles werkte zoals ik wou, nu is dat helaas niet meer zo.

Hopelijk komt er snel een oplossing of update hiervoor!

DennisD

DennisD

  • Lid sinds 04 november 2014
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #3
  • 21 januari 2019
  • 22:38

Een mogelijke oplossing die bij mij helpt: zie foto.

Bijlage:

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren