Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • Huawei Mate X

  • Xiaomi Mi 9

  • Samsung Galaxy S10 Plus

  • Google Pixel 3 XL

  • Nokia 9 PureView

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

ARHARTEN

ARHARTEN

  • Lid sinds 24 september 2012
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #1
  • 24 september 2012
  • 23:00

Sinds een paar maanden ben ik in het bezit van een Asus Transformer 300T met toetsenbord. Dit was even wennen maar werkte allemaal naar behoren. Tot ik een paar dagen geleden ineens mijn aanhalingstekens niet meer kon zien. Het gaat om de “ en de ' in alle velden (dus zowel in office als in facebook als in de browserbalk enz).
Als ik op het knopje druk springt de aanwijzer wel verder maar laat niks zien. Het knopje werkt nu dus eigenlijk als één spatie. Als ik mijn toetsenbord instel op Android toetsenbord (nog wel gewoon het externe toetsenbord) inplaats van op het Asus toetsenbord, kan ik wel de aanhalingstekens typen maar dan luken de ë,é enzo niet (deze kreeg ik met het Asus toetsenbord automatisch na ”e enz.


Verder werken wel alle toetsen zoals het hoort. Alleen als ik in internet ergens aan het typen ben en ik wil backspace gebruiken, doet deze het pas als ik eerst nog een keer met de muis in het typeveld geklikt hebt. In office werkt dit weer wel…


Het opnieuw opstarten werkt niet.

Volgens mij kwam het met de update van Android.:cry:


Weet iemand een oplossing?

Bewerkt (24 april 2013 15:36)
Marnix

Marnix

  • Lid sinds 10 december 2009
  • Berichten 22
  • Reputatie 0
  • #2
  • 25 september 2012
  • 12:00

Het zou kunnen dat er iets misgelopen is bij de update. Doe anders even terug naar fabriek instellingen en kijk of je dan nog het probleem hebt. Zoja ben je het best dat je een RMA aanmaakt. Maar ik vermoed dat de terug naar fabriek instellingen het probleem zal oplossen.

Veel succes!

Bewerkt (24 april 2013 15:36)
ARHARTEN

ARHARTEN

  • Lid sinds 24 september 2012
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #3
  • 26 september 2012
  • 21:06

Beste Marnix, het terugzetten naar fabriek instellingen heeft wel alles verwijderd maar niet mijn probleem jammer genoeg. Ik ben een newbie. Wat bedoel je RMA aanmaken en waar moet ik het aanmaken.
Dank.

Bewerkt (24 april 2013 15:36)
awampw

awampw

  • Lid sinds 07 oktober 2012
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #4
  • 12 oktober 2012
  • 21:43

Wat bedoelje met alles verwijderd. Ik heb hetzelfde probleem met mijn nieuwe infinity dus voor ik terug g naar fabrieksinstellingen?? :-)
En ik weet ook niet wat een RMA is.

Bewerkt (24 april 2013 15:41)
maniac2003

maniac2003

  • Lid sinds 17 oktober 2011
  • Berichten 59
  • Reputatie 0
  • #5
  • 12 oktober 2012
  • 22:56

RMA = Return Material Authorisation
Oftewel je apparaat terug sturen naar de leverancier.

Bewerkt (24 april 2013 15:41)
Joost2012

Joost2012

  • Lid sinds 22 oktober 2012
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #6
  • 26 oktober 2012
  • 13:52

ik heb precies hetzelfde probleem als Arharten (ironisch als het is doet backspace tijdens het typen van deze reactie niet). Arharten hoe heb jij dit uiteindelijk opgelost?

Bewerkt (24 april 2013 15:45)
hepa1964

hepa1964

  • Lid sinds 27 oktober 2012
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #7
  • 4 februari 2013
  • 00:21

ga naar instellingen, taal en invoer, bij toetsenbord en invoermethoden en selecteer: android toetenbord > nederlands en asus toetsenbord > engels(vs) toetsenbord. grtz Hans.

Bewerkt (21 mei 2013 13:38)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren