Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

herbieferbie

herbieferbie

  • Lid sinds 02 april 2012
  • Berichten 79
  • Reputatie 0
  • #1
  • 16 september 2013
  • 19:37

Hoi ik sluit mijn nexus 7 aan op mijn computer maar hij komt niet in beeld bij apparatenbeheer, laat staan dat ik een schijf te zien krijg in verkenner.
Nu weet ik dat er 2 dingen zijn, 1 is usb debugging, maar er is ook een instelling ergens dat de computer hem ziet als massaopslag maarrrrr kan die instelling nergens vinden, draai android 4.3
Bij mijn telefoon weet ik wel dat die instellingsmogelijkheid tevoorschijn kwam als ik hem aansloot

Nou ik hoop dat jullie me kunnen helpen

Verwijderd_Account_47307

Verwijderd_Account_47307

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6598
  • Reputatie 250
  • #2
  • 16 september 2013
  • 21:16

staat hij er ook niet als je de notificatiebalk naar beneden haalt, meestal kun je hem daar aanvinken en verschijnt hij wel.

herbieferbie

herbieferbie

  • Lid sinds 02 april 2012
  • Berichten 79
  • Reputatie 0
  • #3
  • 17 september 2013
  • 15:49

nee ik zie niks dus blijf hopen, wil hem rooten namelijk maar ja dan moet ik wel een goeie verbinding hebben heey

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #4
  • 17 september 2013
  • 16:46

heb je de adb driver geinstald?

herbieferbie

herbieferbie

  • Lid sinds 02 april 2012
  • Berichten 79
  • Reputatie 0
  • #5
  • 17 september 2013
  • 18:41

nee en daar zeurt hij dus ook over , hoe gaat dat op een mac want daar draai ik eigenlijk op

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #6
  • 17 september 2013
  • 18:54

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1917237

hier te lezen voor je adb voor je mac ,zal daar zijn dat ie problemen geeft

herbieferbie

herbieferbie

  • Lid sinds 02 april 2012
  • Berichten 79
  • Reputatie 0
  • #7
  • 17 september 2013
  • 19:19

angelo35
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1917237

hier te lezen voor je adb voor je mac ,zal daar zijn dat ie problemen geeft

Heb het toevallig net gelezen en geinstaleerd, wat het rootprogamma aangeeft is : uncheck Media device ( MTP ) in the usb connectionsettings

en dat kan ik dus niet vinden !!!

weer bedankt voor het meedenken

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #8
  • 17 september 2013
  • 19:38

ik heb een nexus 10 en net even gekeken voor die mtp en je moet eens zien bij instellingen opslagruimte en daar bij bij opties
daar ga je kunnen kiezen ts mtp en ptp bij mij staat die mtp aangevinkt ,en bij opties voor ontwikkelaar staat usb foutopsporing ook
aangevinkt

herbieferbie

herbieferbie

  • Lid sinds 02 april 2012
  • Berichten 79
  • Reputatie 0
  • #9
  • 17 september 2013
  • 22:24

Als ik bij opslagruimte kijk zie ik alleen hoeveel ruimte er door wat word ingenomen, ik zie nergens opties

pijlte naar links is terug naar instellingen, home is einde instellingen uiteraard en rechterknopje weet niet hoe die heet geeft lijst onlangs gebruikte apps

Hoort het weer en bedankt weer voor de moeite

Bijlage:

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #10
  • 18 september 2013
  • 07:35

bij opslagruimte rechts boven klein streepje daar op klikken en dan heb je usb computerverbinding daar heb je dan keuze met mtp ,vanavond anders screenshot plaatsen

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren