Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

  • Xiaomi Mi Note 10 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

viegje48

viegje48

  • Lid sinds 20 mei 2011
  • Berichten 115
  • Reputatie 0
  • #1
  • 17 februari 2013
  • 13:39

goedemiddagheb mn transformer 101 geroot met 1click root en daarna met cwm een custom rom geflashtde cynaogenmod rom, bij de reboot start de transformer op met een blauwe ronde cirkel die ronddraaitdit doet ie nu al bijna 20 minuten, is dit normaal of hangt ie nu?

Bewerkt (21 mei 2013 13:43)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #2
  • 17 februari 2013
  • 13:58

De 1ste keer duurt altijd wat langer maar na 20 min kan je wel zeggen dat die hangt ja

Bewerkt (21 mei 2013 13:43)
viegje48

viegje48

  • Lid sinds 20 mei 2011
  • Berichten 115
  • Reputatie 0
  • #3
  • 17 februari 2013
  • 14:40

hoi Carlos,en wat doe ik nu dan?

Bewerkt (21 mei 2013 13:43)
Gilles_Bonne

Gilles_Bonne

  • Lid sinds 17 december 2012
  • Berichten 382
  • Reputatie 0
  • #4
  • 17 februari 2013
  • 14:47

Weet je zeker dat je de goede ROM geflasht hebt? Probeer de power-knop eens lang in te drukken, meestal herstart het apparaat dan.

Bewerkt (21 mei 2013 13:43)
viegje48

viegje48

  • Lid sinds 20 mei 2011
  • Berichten 115
  • Reputatie 0
  • #5
  • 17 februari 2013
  • 14:53

hoihoi,hartelijk dank voor jullie snelle hulp,heb hem aan de gang gekregen door opnieuw de rom erop te zetten,het is cyanogenmod nightly,echter nu heb ik geen playstore, kan ik die nog ergen anders vandaan halen?

Bewerkt (21 mei 2013 13:43)
Gilles_Bonne

Gilles_Bonne

  • Lid sinds 17 december 2012
  • Berichten 382
  • Reputatie 0
  • #6
  • 17 februari 2013
  • 14:58

Bij cyanogenmod moet je apart Google apps (gapps genaamd) er op zetten. Welke CM versie heb je? CM10.1: [url=http://goo.im/gapps/gapps-jb-20121212-signed.zip]Goo.im Downloads - Downloading gapps-jb-20121212-signed.zip[/url] CM10: [url=http://goo.im/gapps/gapps-jb-20121011-signed.zip]Goo.im Downloads - Downloading gapps-jb-20121011-signed.zip[/url] Dit moet je gewoon over je ROM heen flashen in CWM.

Bewerkt (21 mei 2013 13:43)
viegje48

viegje48

  • Lid sinds 20 mei 2011
  • Berichten 115
  • Reputatie 0
  • #7
  • 17 februari 2013
  • 15:54

hoi Gilles, heb gapps erop gezet en heb nu de google appstore echter nu heb ik geen toetsenbord, hij zegt android toetsenbord is gestopt

Bewerkt (21 mei 2013 13:43)
Gilles_Bonne

Gilles_Bonne

  • Lid sinds 17 december 2012
  • Berichten 382
  • Reputatie 0
  • #8
  • 17 februari 2013
  • 18:11

Kan je geen toetsenbord downloaden in Play Store? Is gewoon even swipen naar de eerste die je tegenkomt, die installeren en dan met dat toetsenbord een betere zoeken.

Bewerkt (21 mei 2013 13:43)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren