Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

fvddungen

fvddungen

  • Lid sinds 25 april 2010
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #1
  • 13 maart 2012
  • 19:44

Hallo allen,

Sinds ik ICS op mijn Transformer heb staan, heb ik het ‘probleem’ dat de tablet zichzelf helemaal uit zet als ik er een x aantal uren niet aan heb gezeten. Ik weet niet hoeveel uur dat is, maar ik gok op 12. Mijn buurman en een vriend van me hebben exact hetzelfde en je begrijpt dat we dit best irritant vinden. Ik kan er ook geen instelling voor vinden, dus ik weet niet hoe ik dat uit moet zetten.

Iemand enig idee?

Frank

Bewerkt (24 april 2013 14:23)
beersman

beersman

  • Lid sinds 30 november 2011
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #2
  • 14 maart 2012
  • 08:04

De beersman heeft hetzelfde geconstateerd. Na de eerste paniek start het toestel wel gewoon weer op via de aan/uit knop.

Bewerkt (24 april 2013 14:23)
KHdV

KHdV

  • Lid sinds 06 maart 2011
  • Berichten 39
  • Reputatie 0
  • #3
  • 14 maart 2012
  • 13:29

Ik heb het zelfde irritande probleem. Even snel je eepad aanzetten is er niet meer bij

Bewerkt (24 april 2013 14:23)
ozzybulldog

ozzybulldog

  • Lid sinds 04 december 2010
  • Berichten 240
  • Reputatie 0
  • #4
  • 14 maart 2012
  • 16:28

Ik heb mijn TF bijna altijd aan de lader hangen als ik hem niet gebruik en heb dit probleem dus nog gemerkt. Dus vandaar mijn vraag hangt jullie TF aan de lader of via de kabel aan de PC of staat de TF gewoon open of is hij dicht? Rare vragen misschien, maar misschien helpt het als er een grote gemene deler zit in jullie probleem. Een instelling heb ik ook niet kunnen vinden, ook niet in de developer sectie van de instellingen.

Oz

Bewerkt (24 april 2013 14:23)
KHdV

KHdV

  • Lid sinds 06 maart 2011
  • Berichten 39
  • Reputatie 0
  • #5
  • 15 maart 2012
  • 10:59

Ik laad hem alleen op als hij bijna leeg is via de net adapter, bijna nooit via de pc. Als ik hem heb gebruikt schakel ik hem met de power knop linksboven op de zijkant uit. Ik heb geen dock dus dicht doen gaat niet lukken

Bewerkt (24 april 2013 14:24)
rolschaatser

rolschaatser

  • Lid sinds 24 september 2010
  • Berichten 577
  • Reputatie 0
  • #6
  • 15 maart 2012
  • 21:37

Dit heb ik ook, heb hem opgestuurd naar Asus ( iom Asus zelf), heb de tab retour gekregen en nog steeds het zelfde probleem. Asus gebeld en die vertelde me dat meer mensen dit probleem hebben en er dit weekend een update komt om oa dit probleem te verhelpen. Echter als je op XDA site zoek, lees je dat de patch al in de USA zjn uitrol heeft gehad, maar niet alle problemen weg neemt…… blijft ff spannend

Bewerkt (24 april 2013 14:24)
rolschaatser

rolschaatser

  • Lid sinds 24 september 2010
  • Berichten 577
  • Reputatie 0
  • #7
  • 18 maart 2012
  • 17:42

zal de patch de bug oplossen ? De update geinstaleerd, ik hou jullie op de hoogte

Bewerkt (24 april 2013 14:25)
ozzybulldog

ozzybulldog

  • Lid sinds 04 december 2010
  • Berichten 240
  • Reputatie 0
  • #8
  • 18 maart 2012
  • 20:24

rolschaatser;279684
zal de patch de bug oplossen ? De update geinstaleerd, ik hou jullie op de hoogte

Ik hoop het voor je. Er zijn nogal wat wisselende geluiden als het gaat over het wel of niet oplossen van de bestaande problemen met de laatste update.

Oz

Bewerkt (24 april 2013 14:25)
rolschaatser

rolschaatser

  • Lid sinds 24 september 2010
  • Berichten 577
  • Reputatie 0
  • #9
  • 19 maart 2012
  • 19:52

goed nieuws tot zo ver, voorgaande problemen zijn bij mij verholpen !

Bewerkt (24 april 2013 14:25)
KHdV

KHdV

  • Lid sinds 06 maart 2011
  • Berichten 39
  • Reputatie 0
  • #10
  • 20 maart 2012
  • 22:18

Bij mij werkt alles ook weer goed tot nu toe

Bewerkt (24 april 2013 14:26)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren