Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • Huawei Mate X

  • Xiaomi Mi 9

  • Samsung Galaxy S10 Plus

  • Huawei P30 Pro

  • Google Pixel 3 XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

harmony895

harmony895

  • Lid sinds 24 juni 2010
  • Berichten 339
  • Reputatie 0
  • #1
  • 11 november 2011
  • 12:53

Kan iemand mij vertellen hoe ik weer bij de internet instellingen kan komen.
Heb hier iets aangeklikt, waardoor is niet meer in het menu kan komen, iets van links en rechts vegen.
Heb nu dus geen balk meer boven aan.

Bewerkt (11 november 2011 12:53)
harmony895

harmony895

  • Lid sinds 24 juni 2010
  • Berichten 339
  • Reputatie 0
  • #2
  • 11 november 2011
  • 13:34

Pfff!! gevonden.
Links op het scherm drukken, dan komt er een halve maan met keuzes.
Moet je maar net weten.

Nog wel een andere vraag:
Zodra je scrolt, dan ben je boven aan de knop kwijt om snel naar de favorieten te schakelen.
Van mij mag die balk gewoon blijven staan zoals bij elke andere browser ook normaal is.
Voordat ik weer wat verpruts, is dit ergens aan te passen?
Of is dit alleen via die halve maan te bewerkstelligen?

Bewerkt (11 november 2011 13:34)
JHS_NL

JHS_NL

  • Lid sinds 21 januari 2011
  • Berichten 666
  • Reputatie 0
  • #3
  • 11 november 2011
  • 15:01

Henk heb je het over de stock browser of een andere??

Bewerkt (11 november 2011 15:01)

Telefoon(s): Xiaomi Mi Mix 2s
Tablet: NVIDIA Shield K1
Android TV: NVIDIA Shield TV

Website:
http://www.joostslager.nl

harmony895

harmony895

  • Lid sinds 24 juni 2010
  • Berichten 339
  • Reputatie 0
  • #4
  • 11 november 2011
  • 15:24

De stockbrowser, deze bevalt verder goed.
Alleen het bovenstaande wat me een beetje irriteert.

Bewerkt (11 november 2011 15:24)
Kwabbernoot

Kwabbernoot

  • Lid sinds 23 oktober 2009
  • Berichten 754
  • Reputatie 0
  • #5
  • 11 november 2011
  • 15:35

Je hebt de keuze uit de standaard versie met balk boven in of de “labs” versie met de halve maan aan de zijkant. Je kunt niet de balk bovenin hebben met de halve maan aan de zijkant. Je kunt de keuze maken in de instellingen>labs>snelle bedienelementen.

Groeten…

Bewerkt (11 november 2011 15:35)
harmony895

harmony895

  • Lid sinds 24 juni 2010
  • Berichten 339
  • Reputatie 0
  • #6
  • 11 november 2011
  • 15:55

Bedankt ik ga het eens uitproberen.

Bewerkt (11 november 2011 15:55)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren