Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Huawei P30 Pro New Edition

  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

4me2

4me2

  • Lid sinds 16 september 2011
  • Berichten 60
  • Reputatie 0
  • #1
  • 9 oktober 2011
  • 17:25

Wie kan er een goede website aangeven waarop uitgelegd wordt hoe je een Slider / Transformer kan rooten?
Overweeg om te experimenteren met Linux of Ubuntu vanwege de beperkingen van Android 3.2

Bewerkt (9 oktober 2011 17:25)
rolschaatser

rolschaatser

  • Lid sinds 24 september 2010
  • Berichten 577
  • Reputatie 0
  • #2
  • 16 januari 2012
  • 12:49

Ik zou ook graag mijn Asus Transformer willen rooten, wie heeft er een duidelijke (nederlandse) uitleg ?

Bewerkt (24 april 2013 14:04)
JHS_NL

JHS_NL

  • Lid sinds 21 januari 2011
  • Berichten 666
  • Reputatie 0
  • #3
  • 16 januari 2012
  • 13:17

Zoek even op het forum van Tabletworld die hebben net een Nederlandse tutorial erop gezet.

Bewerkt (24 april 2013 14:04)

Telefoon(s): Xiaomi Mi Mix 2s
Tablet: NVIDIA Shield K1
Android TV: NVIDIA Shield TV

Website:
http://www.joostslager.nl

rolschaatser

rolschaatser

  • Lid sinds 24 september 2010
  • Berichten 577
  • Reputatie 0
  • #4
  • 16 januari 2012
  • 16:47

thx, die had ik gezien , maar daar is volgens mij niet zoveel “leven” .
Probleem waar ik tegen aan loop, als ik de tab in de … status zet ( vol + + aan-uit bottom) ziet mijn pc de tab nog, maar wanneer ik het root bestand aanklik, zite de pc de tab niet meer.

ben best bekend met rooten ( samsung sgs2 / htc desire s) , maar dit is toch allemaal net weer anders

Bewerkt (24 april 2013 14:04)
JHS_NL

JHS_NL

  • Lid sinds 21 januari 2011
  • Berichten 666
  • Reputatie 0
  • #5
  • 17 januari 2012
  • 12:38

heej, ja ik heb ook het idee dat er weinig leven daar is, heb er zelf een account maar zie sporadisch nieuwe berichten en met de meeste zijn ze hier al eerder.

Wat betreft het rooten kan ik je helaas niet helpen, heb het bij die van mij nog niet gedaan en dan doe ik denk ik ook voorlopig niet (lees nog geen noodzaak voor). Succes!

Bewerkt (24 april 2013 14:04)

Telefoon(s): Xiaomi Mi Mix 2s
Tablet: NVIDIA Shield K1
Android TV: NVIDIA Shield TV

Website:
http://www.joostslager.nl

Dr-Diesel

Dr-Diesel

  • Lid sinds 29 april 2012
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #6
  • 2 mei 2012
  • 20:41

Topic op de site van Tablet world stamt uit juni 2011 Rooten Transformer TF101 zonder stock ROM te vervangen we zijn alweer een paar build versie's verder en de links die er in staan werken niet allemaal. heeft iemand vanaf versie Adriod versie 4.0.3 en build versie 9.2.1.17-.20120312 het toestel geroot ?

Bewerkt (24 april 2013 14:45)
ozzybulldog

ozzybulldog

  • Lid sinds 04 december 2010
  • Berichten 240
  • Reputatie 0
  • #7
  • 2 mei 2012
  • 21:33

Dr-Diesel;296613
Topic op de site van Tablet world stamt uit juni 2011 Rooten Transformer TF101 zonder stock ROM te vervangen we zijn alweer een paar build versie's verder en de links die er in staan werken niet allemaal. heeft iemand vanaf versie Adriod versie 4.0.3 en build versie 9.2.1.17-.20120312 het toestel geroot ?

Ja ik. Als je nog steeds op 9.2.1.17 zit en je engels is goed (), dan kun je viperMod gebruiken, viperMOD PrimeTime v4.5 | Auto Root/Unroot/Busybox/CMW Flash! - xda-developers . Er staat dat de tool alleen geschikt is voor de TF201 maar het rooten werkt ook voor de TF101. Als je na het rooten ook Voodoo OTA RootKeeper installeerd dan kun je zelfs na de update naar 9.2.1.21 root weer herstellen.

Oz

Bewerkt (24 april 2013 14:45)
alinden

alinden

  • Lid sinds 24 juli 2009
  • Berichten 44
  • Reputatie 0
  • #8
  • 31 mei 2012
  • 18:56

Ik heb Rootkeeper er op staan en die zegt dat mijn device geroot is. Als ik recovery Installer aanklik krijg ik de melding “Sorry you are not rooted”. Het lukt me ook niet ok in Recovery te komen. Heb de laatste firmware van Asus (.24)

Iemand een tip!?

Bewerkt (24 april 2013 14:56)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5147
  • Reputatie 100
  • #9
  • 31 mei 2012
  • 18:59

Heb je de Superuser app uit de Play Store er ook op staan? Root is 1, superuser is 2. Daarmee kan je namelijk bepalen welke apps deze extra machtigingen krijgen

Bewerkt (24 april 2013 14:56)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

GirlKillu

GirlKillu

  • Lid sinds 10 maart 2011
  • Berichten 581
  • Reputatie 10
  • #10
  • 15 juni 2012
  • 10:56

Ik heb net ook een 2de hands transformer gekocht. Wil deze uiteraard ook rooten en een custom rom opzetten. De rom zal volgende worden: Android Revolution HD 3.4.1 | High Quality & Performance | ICS | TF101/101G - xda-developers omdat deze de meest ondersteunde is blijkbaar.
Echter moet je dus eerst rooten en CMW hebben om de rom te flashen.
Heb hier wel een mooi tooltje gevonden om de TF101 te rooten+cmw: “1-Click Transformer Root”-Root/cwm/stock recovery all ICS to 9.2.1.25/9.2.2.6 - xda-developers
Echter ben ik een Samsung Galaxy S gewoon en is Odin dus geen onbekende voor me. Nu worden er hier termen als ADB gesproken (welke ook wel bij de SGS voorkwamen mocht je echt gaan prutsen met je telefoon) maar vind niet meteen een duidelijke uitleg hoe ik hieraan moet beginnen..

Wat ik begrijp is dat ik eerst ADB moet openen ofzo en dan de .bat moet openen. Maar iemand dus een mooie uitleg hoe ik die ADB goed krijg?

edit: kwam deze tegen: Getting ADB Setup; An Idiots' proof guide on getting ADB working for Rooting! - xda-developers
Is al wel beetje oud, maar werkt het nog steeds dan? Zag dat de r18 de laatste versie is, deze werkt gewoon?

Bewerkt (24 april 2013 15:01)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren