Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

viegje48

viegje48

  • Lid sinds 20 mei 2011
  • Berichten 115
  • Reputatie 0
  • #1
  • 18 september 2011
  • 10:57

goedemorgen,

ben al ca 2 uur bezig een tekst te kopieren in marktplaats maar lukt me niet.
heb een adv op marktplaats staan en wil die opnieuw plaatsen, om niet de hele omschrijving opnieuw te hoeven intyppen wil ik dat stukje tekst graag meenemen naar de nieuw te plaatsen adv dmv knippen en plakken

nu lukt het me wel om de titel van de adv te kopieren en plakken maar het stukje tekst in de omschrijving lukt niet,
kan de omschrijving wel selecteren en groen maken en dan kopieren selecteer zegt ie tekst gekopierd naar klembord.
als ik dan de nieuwe adv open en de tekst daar wil kopieren gebeurt er gewoon helemaal niks, dus krijg ik niet dat potlloodje dat zegt plakken.

weet iemand hier een oplossing voor????doe ik iets niet goed of kan dat gewoon niet??

heel graag hoor ik van jullie

bedankt alvast

Bewerkt (18 september 2011 10:57)
viegje48

viegje48

  • Lid sinds 20 mei 2011
  • Berichten 115
  • Reputatie 0
  • #2
  • 19 september 2011
  • 21:56

is er nu niemand die een oplossing weet?

Bewerkt (19 september 2011 21:56)
klwinkel

klwinkel

  • Lid sinds 23 oktober 2010
  • Berichten 951
  • Reputatie 0
  • #3
  • 20 september 2011
  • 07:40

Ik weet geen oplossing, maar ik weet wel dat de adv. tekst ook in de mails staat van mp toen je de eerste keer de adv. plaatste.

Bewerkt (20 september 2011 07:40)
viegje48

viegje48

  • Lid sinds 20 mei 2011
  • Berichten 115
  • Reputatie 0
  • #4
  • 20 september 2011
  • 12:00

ja dat klopt, welnu als ik die tekst selecteer en kopieren selecteer kan ik hem vervolgens niet plakken in de daarvoor bestemde ruimte op marktplaats.

de aanhef lukt wel, de prijs ook maar de tekst niet.

er verschijnt dan geen potloodje met de tekst plakken.

Bewerkt (20 september 2011 12:00)
redbulletnl

redbulletnl

  • Lid sinds 02 september 2011
  • Berichten 2991
  • Reputatie 60
  • #5
  • 20 september 2011
  • 12:02

in de tijd dat je er nu over doet om een oplossing te zoeken heb je allang het over kunnen typen?

Bewerkt (20 september 2011 12:02)
viegje48

viegje48

  • Lid sinds 20 mei 2011
  • Berichten 115
  • Reputatie 0
  • #6
  • 20 september 2011
  • 15:10

da begrijp ik zelf ook nog wel, maar ik dacht dat dit een hulpforum is en wellicht kunnen we er ook andere transformer fans mee helpen

bovendien plaats ik nogal wat adv dus zou er enorm mee geholpen zijn, maar ja…niet door jou natuurlijk

Bewerkt (20 september 2011 15:10)
4me2

4me2

  • Lid sinds 16 september 2011
  • Berichten 60
  • Reputatie 0
  • #7
  • 20 september 2011
  • 16:03

Helaas heb ook ik de ervaring dat kopieren en plakken in websites (met name Marktplaats) niet altijd even goed werkt.
Ik denk dat daar geen goede oplossing voor is. Het lijkt aan de browser te liggen.
Wanneer je dezelfde pagina met een andere browser (bv firefox) opent kan je weer op andere delen niets kopieren of plakken.
Ik bereik de beste resultaten (op mijn Slider met Android 3.2) met behulp van de standaard Android browser, maar ook daar werken een boel websites niet of niet goed.

4me2

Bewerkt (20 september 2011 16:03)
EJS

EJS

  • Lid sinds 24 juli 2011
  • Berichten 53
  • Reputatie 0
  • #8
  • 20 september 2011
  • 16:42

Ik doe dit met de toets combinatie (ctrl + c voor kopieren & ctrl + v voor plakken).
Dus dat zou je ook eens kunnen proberen…

Bewerkt (20 september 2011 16:42)
redbulletnl

redbulletnl

  • Lid sinds 02 september 2011
  • Berichten 2991
  • Reputatie 60
  • #9
  • 20 september 2011
  • 16:50

EJS;219095
Ik doe dit met de toets combinatie (ctrl + c voor kopieren & ctrl + v voor plakken).
Dus dat zou je ook eens kunnen proberen…
Het staat niet voor niets in de tablet fora

Bewerkt (20 september 2011 16:50)
EJS

EJS

  • Lid sinds 24 juli 2011
  • Berichten 53
  • Reputatie 0
  • #10
  • 20 september 2011
  • 17:29

redbulletnl;219098
Het staat niet voor niets in de tablet fora


Bewerkt (20 september 2011 17:29)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren