Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

  • Xiaomi Mi 9T

  • Huawei P30 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

bleijtje

bleijtje

  • Lid sinds 30 juli 2011
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #1
  • 31 juli 2011
  • 00:53

En dat geldt ook voor de asus, want ik bedoel namelijk de asus transformer.

Bewerkt (31 juli 2011 00:53)
sk_nl

sk_nl

  • Lid sinds 18 april 2010
  • Berichten 53
  • Reputatie 0
  • #2
  • 31 juli 2011
  • 01:11

Ik had wellicht iets duidelijker moeten zijn…
Ik had via de WiFi hotspot op mijn telefoon (tethering) eerder al contact met internet, alleen onbeveiligd. Dit omdat het daar ook niet lukte om verbinding te maken met het WPA2 (AES) beveiligde netwerk. Mijn telefoon werkt in dat geval als acces point. Nu is het zo dat toen ik mijn wachtwoord verkorte naar 10 tekens ik wel verbinding kon maken met het internet via mijn telefoon. Hierdoor is mijn vermoeden dat als je je router insteld met een wachtwoord dat 10 tekens lang is je transformer wel verbinding kan maken met je netwerk. Ik heb verder ook geen idee waar het aan kan liggen. Bij mij werkt alles nu naar wens.

Ik hoop dat e.e.a. zo duidelijk is.

Bewerkt (31 juli 2011 01:11)

Nexus 10 | HTC One X | HTC One M7

Vincent227

Vincent227

  • Lid sinds 13 april 2010
  • Berichten 48
  • Reputatie 0
  • #3
  • 1 september 2011
  • 14:41

Hallo,

Ik heb net mijn Asus Transformer binnen, alleen krijg ik maar geen wifi verbinding. Iemand een idee hoe ik wel wifi kan gebruiken?

Groetjes,
Vincent

Bewerkt (1 september 2011 14:41)
A-team

A-team

  • Lid sinds 08 juni 2010
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #4
  • 5 september 2011
  • 18:05

Gewoon een keer opnieuw opstarten en hij doet het, als je hem hebt ingesteld.

Bewerkt (5 september 2011 18:05)
Vincent227

Vincent227

  • Lid sinds 13 april 2010
  • Berichten 48
  • Reputatie 0
  • #5
  • 9 september 2011
  • 20:57

Thanks, maar het hoeft niet. Mijn modem was niet goed en moest vervangen worden, heb nu inmiddels wifi

Bewerkt (9 september 2011 20:57)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren