Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

pcj

pcj

  • Lid sinds 22 december 2010
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #1
  • 22 december 2010
  • 16:48

Ik wil graag mijn Ziggomail ook over mijn Archos 7 Home Tablet laten lopen.
Welke instellingen ik ook probeer, ik krijg het niet voor elkaar.

Een Gmail account werkt wel, maar ik heb geen zin in een autoforward van Ziggo naar Gmail.

De browser van de Archos accepteert geen Ziggo webmail.

Kan het met een Andriod App, of kan het helemaal niet, ?

Pim

Bewerkt (22 december 2010 16:48)
maria

maria

  • Lid sinds 11 december 2010
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #2
  • 2 januari 2011
  • 11:27

het kan wel, bij mij werkt het.

maria

Bewerkt (2 januari 2011 11:27)
Bruce

Bruce

  • Lid sinds 06 januari 2011
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #3
  • 6 januari 2011
  • 15:45

Hallo,
Ik zie dat jullie het over de email instellingen hebben op de archos 7 home tablet. Ik had graag mijn outlook mail account overgenomen op mijn tablet maar het lukt me absoluut niet. Nogthans zijn al mijn gegevens goed ingegeven. Kunnen jullie me zeggen hoe deze instellingen juist werken? bij mij vraagt hij eerst mijn gegevens voor inkomende mails, die ik dus ingeef om dan naar volgende te gaan. Ik dacht dat hij mij dan zou vragen naar mijn instelling voor uitgaande mails, maar dat doet ie niet. De tablet probeert direkt toegang te zoeken naar de server. Met foutmeldingen tot gevolg. Dat mijn instellingen niet compleet zijn. Ik heb al vragen gesteld waar ik de tablet gekocht heb en daar hebben ze mij verteld dat men geen telenet netwerk kan overnemen. Maar de tablet werkt toch via mijn telenet netwerk? anders zouden mijn internet functies ook niet werken he.
Als ik nu iets heeeel dom gezegd heb vergeef mij hiervoor want eigenlijk ben ik hierin een leek. Maar ik zal niet opgeven voor het me lukt. Alle andere instellingen verlopen prima. De mini handleiding zegt wel dan men de meeste email account kan laten lopen maar verder voor de instellingen is het snol.
Ik ben toch tevreden van mijn archos maar eerlijk gezegd had archos toch wat meer uitleg mogen geven zoals ze dat doen bij de archos 5 en 70 internet tablet met demo video's op hun site. Maar hier bij de archos 7 home tablet niks, brengt denk ik niet genoeg op.

Help iemand.

Bewerkt (6 januari 2011 15:45)
lopac42

lopac42

  • Lid sinds 09 januari 2011
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #4
  • 10 januari 2011
  • 13:38

maria;75696
het kan wel, bij mij werkt het.

maria
Kun je ook vertellen hoe dit te doen met de v2 versie ?

bedankt

Bewerkt (10 januari 2011 13:38)
pcj

pcj

  • Lid sinds 22 december 2010
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #5
  • 16 januari 2011
  • 14:17

Ik ben er inmiddels ook uit, met excuses voor mijn late oplossing.
In K9 mail kun je alle instellingen doen die je wilt. Deze instellingen kun je overnemen uit Outlook.

Pim

Bewerkt (16 januari 2011 14:17)
FrSu

FrSu

  • Lid sinds 18 september 2010
  • Berichten 67
  • Reputatie 0
  • #6
  • 28 mei 2011
  • 16:01

pcj;82482
Ik ben er inmiddels ook uit, met excuses voor mijn late oplossing.
In K9 mail kun je alle instellingen doen die je wilt. Deze instellingen kun je overnemen uit Outlook.

Pim

K9 mail? Wat is dat? Je kunt toch ook via account aanmaken je mail erop krijgen? Bij Gmail en via Exchange werkt dit goed, alleen voor pop mail krijg ik het niet voor elkaar. Zend installingen gaat goed, maar bij ontvangen gaat het fout en kan ik het opzetten van de account niet afronden. Iemand de gouden tip voor mij?

Bewerkt (28 mei 2011 16:01)
Verwijderd_Account_14511

Verwijderd_Account_14511

  • Lid sinds 15 februari 2011
  • Berichten 228
  • Reputatie 0
  • #7
  • 28 mei 2011
  • 19:37

Ik zag op een ander forum dat je bij Planet zit. Daar is je mail account gekoppeld aan je ip-adres van je vaste verbinding*. Zou best eens kunnen dat dat het probleem is.

* dat is uiteraard volkomen ruk

Bewerkt (28 mei 2011 19:37)
FrSu

FrSu

  • Lid sinds 18 september 2010
  • Berichten 67
  • Reputatie 0
  • #8
  • 28 mei 2011
  • 21:04

Daar kon je wel eens gelijk in hebben. Dat is dus wel even balen.

Bewerkt (28 mei 2011 21:04)
jokeenrob

jokeenrob

  • Lid sinds 23 juli 2011
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #9
  • 23 juli 2011
  • 17:28

Kan iemand mij uitleggen hoe je je ziggo account instelt op je Archos 70B zodat ik daarop mijn mail kan versturen en ontvangen


Rob

Bewerkt (23 juli 2011 17:28)
FrSu

FrSu

  • Lid sinds 18 september 2010
  • Berichten 67
  • Reputatie 0
  • #10
  • 24 juli 2011
  • 09:32

Eigenlijk is het eenvoudigste dit via een gmail account te doen. Bij Gmail kun je de instellingen zo zetten dat jouw mail van buitenaf (Ziggo) naar Gmail gaat en andersom. M.a.w. Gmail komt er tussen te zitten. Dan is het instellen van email op jouw Archos een fluitje van een cent.

Je moet er alleen om denken van tijd tot tijd de mail bij Ziggo definitief van de server af te halen anders loopt daar de Inbox vol. Maar ook dat kun je instellen via de instellingen van Gmail.

Bewerkt (24 juli 2011 09:32)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren