Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Ruud

Ruud

  • Lid sinds 10 december 2008
  • Berichten 1641
  • Reputatie 50
  • #1
  • 25 september 2009
  • 20:30

Methode werkt niet meer…

Bewerkt (25 september 2009 20:30)

Uhmmmm…. Android?

Marcel

Marcel

  • Lid sinds 04 maart 2009
  • Berichten 289
  • Reputatie 0
  • #2
  • 27 september 2009
  • 14:43

Eerst kon ik nog de url van mijn oude avatar opgeven, die staat bij mijn persoonlijke instellingen nog als schermafbeelding, alleen kan ik hem daar niet meer aanpassen. Bij de berichten die ik gepost heb zie ik nog steeds dat rare Gravatar-ding. Is registreren aanpassen bij Gravatar nu de enige optie? Ik zou het heel jammer vinden als mijn eigen url niet meer werkt.

Bewerkt (22 april 2013 12:13)
Edwin84

Edwin84

  • Lid sinds 15 juli 2009
  • Berichten 138
  • Reputatie 0
  • #3
  • 1 oktober 2009
  • 15:19

Ik zie bij jouw berichten jouw originele avatar van jouzelf met een hoed op

Bewerkt (22 april 2013 12:13)
Marcel

Marcel

  • Lid sinds 04 maart 2009
  • Berichten 289
  • Reputatie 0
  • #4
  • 2 oktober 2009
  • 17:18

Hoi Edwin,

Klopt, die heb ik bij Gravatar nu ook neergezet. Jammer dat er vanuit de beheerders niet op gereageerd wordt. In de oude situatie stond mijn avatar op mijn eigen webserver, dat was leuk omdat ik in de log live kon zien wanneer die avatar werd opgeroepen, en welke tread in het forum daarbij betrokken was. Ook was ik bezig met een dynamische avatar, omdat ik met cron op bepaalde tijden het plaatje op mijn eigen server kan wijzigen, of bijvoorbeeld iets met een webcam zou kunnen doen. Dat gaat op deze manier dus niet meer werken, dus kan ik wel ophouden met knutselen.

Bewerkt (22 april 2013 12:13)
aVirulence

aVirulence

  • Lid sinds 18 maart 2009
  • Berichten 131
  • Reputatie 0
  • #5
  • 4 oktober 2009
  • 12:40

Bij mij werkt het wel als ik gewoon een url opgeef als avatar…

Ah, je hebt gelijk Marcel. Er was iets fout met de instellingen waardoor gewone gebruikers geen andere Avatar in konden stellen. Dat is nu gefixt!

Bewerkt (22 april 2013 12:13)
Mac

Mac

  • Lid sinds 29 september 2009
  • Berichten 26
  • Reputatie 0
  • #6
  • 4 oktober 2009
  • 14:27

Ik heb het ook voor elkaar gekregen

Bewerkt (22 april 2013 12:13)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren