Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Rinke

Rinke

  • Lid sinds 26 september 2010
  • Berichten 143
  • Reputatie 0
  • #1
  • 12 april 2011
  • 09:42

Mede gebruikers,

Ik log net in hier op AW en krijg ik een melding van Norton dat er een Trojaans paard is gevonden.

wie heeft hier nog meer last van…..

Bewerkt (12 april 2011 09:42)
galaxyjet

galaxyjet

  • Lid sinds 16 augustus 2010
  • Berichten 3184
  • Reputatie 0
  • #2
  • 12 april 2011
  • 11:09

Nog nooit zo'n melding gehad. Ik gebruik Norman Security Suite.

Bewerkt (12 april 2011 11:09)
Het_ratje

Het_ratje

  • Lid sinds 02 december 2010
  • Berichten 3102
  • Reputatie 10
  • #3
  • 12 april 2011
  • 11:13

Weet je zeker dat de ‘verwijzing’ naar Androidworld was / is?

Bewerkt (12 april 2011 11:13)
Rinke

Rinke

  • Lid sinds 26 september 2010
  • Berichten 143
  • Reputatie 0
  • #4
  • 12 april 2011
  • 11:27

lijkt wel op een verwijzing naar hier,

De virusscanner hheft een Trojaans paard gedetecteerd en dit in quarantaine geplaatst.
Ik krijg 2 meldingen zie hieronder, de 3 *** staan voor de naam van de PC

Locatie: C:\Users\***\AppData|…. \forum.htm
Trojan: JS/Psyme.AKH

Locatie: C:\Users\***\AppData|…. \login.htm
Trojan: JS/Psyme.AKH

Ik heb het ook alleen maar als ik hier kijk en inlog, verder kom ik het niet tegen….

Bewerkt (12 april 2011 11:27)
Virage1959

Virage1959

  • Lid sinds 20 september 2010
  • Berichten 179
  • Reputatie 0
  • #5
  • 12 april 2011
  • 11:33

NOD een van de beste, zoniet de beste virusscanner geeft geen melding.
Als ik jou was zou ik je pc maar eens goed nakijken.

Bewerkt (12 april 2011 11:33)
Het_ratje

Het_ratje

  • Lid sinds 02 december 2010
  • Berichten 3102
  • Reputatie 10
  • #6
  • 12 april 2011
  • 11:38

NOD32 is inderdaad een topper.

Anyway; dit is een nieuw iets wat ik lees. Gewoon je tijdelijke internet bestanden legen.
Kan geen kwaad dit.

Bewerkt (12 april 2011 11:38)
Rinke

Rinke

  • Lid sinds 26 september 2010
  • Berichten 143
  • Reputatie 0
  • #7
  • 12 april 2011
  • 11:46

ik heb echt heen idee.
ik heb er ook nog maar sinds vandaag, na een updat van KIES.
ik weet niet of dat er wat mee te maken had, maar ondertussen KIES eraf gegooit, maar ik heb er nog steeds last van….

ik hou jullie op de hoogte!

Bewerkt (12 april 2011 11:46)
Djembebi

Djembebi

  • Lid sinds 14 oktober 2010
  • Berichten 2778
  • Reputatie 0
  • #8
  • 12 april 2011
  • 11:47

Ik gebruik ook Norton, maar heb dit nog nooit gezien …

Bewerkt (12 april 2011 11:47)
fifarunnerr

fifarunnerr

  • Lid sinds 13 juli 2010
  • Berichten 1846
  • Reputatie 10
  • #9
  • 12 april 2011
  • 11:50

Ik gebruik geen virusscanner

Maar houd er rekening mee dat virusscanners nog wel eens een “false positive” kunnen geven

Bewerkt (12 april 2011 11:50)
Fcck

Fcck

  • Lid sinds 23 september 2010
  • Berichten 1732
  • Reputatie 20
  • #10
  • 12 april 2011
  • 12:00

CC Cleaner ff downloaden en runnen en daarna ff virus scanner laten lopen!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Bewerkt (12 april 2011 12:00)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren