Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • OnePlus 6T

  • Huawei Mate 20 Pro

  • Samsung Galaxy S10

  • Google Pixel 3 XL

  • Samsung Galaxy Note 9

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

angelo35

angelo35

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4106
  • Reputatie 140
  • #1
  • 23 februari 2017
  • 20:06

en ik dacht dzk het gevonden had.boxen spelen niet maar ie toont ze wel op de versterker.en keuze enkel true hd.en ken ier ook niemand direct in de buurt met zo opstelling.

Verstuurd vanaf mijn ONE A2003 met Tapatalk

angelo35

angelo35

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4106
  • Reputatie 140
  • #2
  • 23 februari 2017
  • 20:29

blijven proberen haha.boxen verstoken van aansluiting en nu komt er wel geluid uit.das al iets.maar bij de films zie ik nog altijd letterlijk geen dolby atmos staan.

Verstuurd vanaf mijn ONE A2003 met Tapatalk

angelo35

angelo35

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4106
  • Reputatie 140
  • #3
  • 23 februari 2017
  • 20:46

nog niet goed denk ik.denk dat ik morgen hier in de buurt eens naar de elektrowinkel ga vragen ivm atmos en aansluiting..het gaat over de rx-v781 yamaha.

Verstuurd vanaf mijn ONE A2003 met Tapatalk

angelo35

angelo35

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4106
  • Reputatie 140
  • #4
  • 24 februari 2017
  • 20:27

is gelukt.speelt als een zonnetje.

Verstuurd vanaf mijn ONE A2003 met Tapatalk

angelo35

angelo35

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4106
  • Reputatie 140
  • #5
  • 25 februari 2017
  • 23:10

vraagske nog?hoe speel ik films terug van begin af in de wrapper?bv als ik 10 min ver ben en wil terug van begin kijken.vraagt bv niet wil je bij begin of verder kijken.thxs

Verstuurd vanaf mijn ONE A2003 met Tapatalk

angelo35

angelo35

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4106
  • Reputatie 140
  • #6
  • 24 april 2017
  • 14:12

hallo tom.weet jij hoe ik die taakbalk weer weg doe?per ongeluk ergens geduwd en weet niet wat.

Verstuurd vanaf mijn ONE A2003 met Tapatalk

angelo35

angelo35

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4106
  • Reputatie 140
  • #7
  • 24 april 2017
  • 14:56

gelukt.

Verstuurd vanaf mijn ONE A2003 met Tapatalk

HereIsTom

HereIsTom

  • Lid sinds 14 september 2016
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #8
  • 24 april 2017
  • 17:29

Kijk eens op het Kodi forum daar kun je veel meer informatie vinden!

https://kodi-forum.nl/

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren