Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

  • Xiaomi Mi 9T

  • Huawei P30 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

HereIsTom

HereIsTom

  • Lid sinds 14 september 2016
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #1
  • 14 september 2016
  • 19:35

Zijn er hier meer gebruikers van een HiMedia Q5 Pro of Q10 Pro mediaspelers?
Ik ben erg tevreden over deze Andriod speler.

HereIsTom

HereIsTom

  • Lid sinds 14 september 2016
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #2
  • 18 februari 2017
  • 21:56

Ben nog steeds zeer tevreden met mijn HiMedia.
Zijn er hier ook gebruikers die er mee gamen?

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4100
  • Reputatie 140
  • #3
  • 19 februari 2017
  • 09:29

ik krijg normaal de mijne morgen binnen.zeer benieuwd.al wa revieuws gelezen o.a waar jij ook op zit zo te lezen aan je nick.deze week de express getest.

Verstuurd vanaf mijn ONE A2003 met Tapatalk

HereIsTom

HereIsTom

  • Lid sinds 14 september 2016
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #4
  • 19 februari 2017
  • 11:43

Haha… ja ik probeer om meer gebruikers van de HiMedia te vinden.
Zou leuk zijn als er een speciaal forum voor was om ervaringen uit te delen.
Ik zag dat de HiMedia Q10 Pro was uitverkocht, maar nu weer overal binnenkomt, dus hoop dat jij 'm morgen ook krijgt.
Ik ben er dus nog steeds erg blij mee. Heb er ook een Rii i8 Plus toetsenbordje/muis voor gekocht, werkt goed.
Nu aan het kijken voor een game controller om spelletjes op de HiMedia te spelen, de Gamesir G4 lijkt me wel mooi.

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4100
  • Reputatie 140
  • #5
  • 19 februari 2017
  • 11:51

ik gebruik dit vooral om mijn films te bekijken.gamen misschien met de kids ier.we zien wel.was van mij de bedoeling om mijn oude sidewinder 3 te vervangen ivm met 4k etc.dus een express besteld dit was redelijk lang wachten .dan op de q10 gebotst en dus deze ook besteld.haha en ook vooral voor atmos ondersteuning.

Verstuurd vanaf mijn ONE A2003 met Tapatalk

HereIsTom

HereIsTom

  • Lid sinds 14 september 2016
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #6
  • 19 februari 2017
  • 12:14

Ja ik gebruik 'm ook vooral voor films en series, maar dat je er ook op kan gamen is leuk meegenomen.
De sidewinder 3 was ook een mooie box, heb ook al vele boxjes gehad.
Voor Atmos moet je audio apparatuur ook wel geschikt zijn, heb ik helaas (nog) niet.

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4100
  • Reputatie 140
  • #7
  • 19 februari 2017
  • 12:31

yep alles is vernieuwd hier.nieuwe tv 6maand nieuwe reciever 2 weken.en nu twee nieuwe 4 k boxen.

Verstuurd vanaf mijn ONE A2003 met Tapatalk

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4100
  • Reputatie 140
  • #8
  • 19 februari 2017
  • 12:54

omdat ik lang moest wachten erop krijg ik een flymouse 3 erbij en steamnu.eens benieuwd wat dat dit ga geven met die flymouse

Verstuurd vanaf mijn ONE A2003 met Tapatalk

HereIsTom

HereIsTom

  • Lid sinds 14 september 2016
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #9
  • 19 februari 2017
  • 13:43

Oh das mooi alles nieuw, maak me gek ;-)
Flymouse had ik toen niet er bij, ben benieuwd of hij jou bevalt. 
Daarom heb ik toen die Rii i8 Plus gekocht.

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4100
  • Reputatie 140
  • #10
  • 19 februari 2017
  • 15:11

gebruik jij kodi?want op mijn express nu staat krypton laatste versie en als ik kijk bij instellingen staat de resolutie op 1920op1080 terwijl het toch op 3860 staat normaal in de stockplayer ervan.vreemd.daarom gebruik ik geen kodi voorlopig.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren