Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

missnatje

missnatje

  • Lid sinds 14 oktober 2009
  • Berichten 17
  • Reputatie 0
  • #1
  • 22 november 2009
  • 14:13

dus … als ik het begrijp moet jezelf spelletjes downloaden op de pc, waar doe je dit dan? want deze site www.theoldcomputer.com lukt niet.

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
boxer85

boxer85

  • Lid sinds 24 november 2009
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #2
  • 25 november 2009
  • 12:27

Je moet wel goed doorklikken vanuit roms. Dat zijn de bestanden die je nodig hebt om te kunnen spelen. Een rom is niets meer dan een kopie van een spelletje

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
Arjen

Arjen

  • Lid sinds 10 mei 2009
  • Berichten 33
  • Reputatie 0
  • #3
  • 27 november 2009
  • 20:39

werkt geweldig! alleen met de knopjes van g1 kun je niet echt lekker ouderwets gamen…

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
Edwin84

Edwin84

  • Lid sinds 15 juli 2009
  • Berichten 138
  • Reputatie 0
  • #4
  • 29 november 2009
  • 15:40

wow net Mario 2 en Megaman 2 gespeelt. He tis precies zoals ik het me herinner!
De muziek en hoe het speelt, helemaal zoals toen.

Besturing is wel lastig ja. Weet iemand een goede alternatieve besturing? Ook ga ik turbo knoppen instellen. Als je moet schieten net als bij Megaman is dat niet goed voor je knoppen.

Wellicht wat rustigere spelletjes proberen dan maar.

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
Tho-master

Tho-master

  • Lid sinds 04 augustus 2009
  • Berichten 50
  • Reputatie 0
  • #5
  • 22 december 2009
  • 13:43

Edwin84;9830
kun je die roms van “the old computer” ook op android spelen?

Lijkt me wel tof om oude final fantasy games of zelda op je G1 te spelen/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/smile.png" />

Zal het is proberen !/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/wink.png" />

van de gameboy werken wel op mijn android

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
Andreaj84

Andreaj84

  • Lid sinds 25 november 2009
  • Berichten 25
  • Reputatie 0
  • #6
  • 7 januari 2010
  • 13:53

De link doet het niet meer. iemand een andere link voor mij?

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
mr_jorn

mr_jorn

  • Lid sinds 16 april 2010
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #7
  • 7 juli 2010
  • 09:40

Ik heb zojuist NESlite en een aantal roms op mijn desire gezet en het openen gaat goed, maar klopt het dat je het alleen met echte toetsen kan spelen en niet met een touchscreen? Dat zou wel balen zijn..

Bewerkt (22 april 2013 12:27)
dfainher

dfainher

  • Lid sinds 15 juli 2010
  • Berichten 114
  • Reputatie 0
  • #8
  • 29 juli 2010
  • 14:45

boxer85;10425
Je moet wel goed doorklikken vanuit roms. Dat zijn de bestanden die je nodig hebt om te kunnen spelen. Een rom is niets meer dan een kopie van een spelletje
wat een gare site zeg
als je ergens op klikt krijg je gewoon hits vanuit google, dus het lijkt erop dat er geen roms op die site staan..

Bewerkt (22 april 2013 12:29)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren