Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Abdellah

Abdellah

  • Lid sinds 14 september 2011
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #1
  • 16 september 2011
  • 16:07

Hallo allemaal,

Elke keer als ik een app run op de Emulator moet ik Jabanese IME en andere Chinese instellingen uitzetten.

Weet iemand hoe ik de Emulator kan instellen dat ie niet elke Chinese tekens weergeeft?

Alvast bedankt,

Abdellah

Bewerkt (16 september 2011 16:07)
redbulletnl

redbulletnl

  • Lid sinds 02 september 2011
  • Berichten 2982
  • Reputatie 60
  • #2
  • 16 september 2011
  • 16:37

wow dat is vreemd, ik heb wel een tijd gehad dat proces.acore steeds crashde. Toen had ik een nieuwe device aangemaakt en de oude weggegooit. Probleem opgelost, heeft dit misschien zin bij jouw?

Bewerkt (16 september 2011 16:37)
Abdellah

Abdellah

  • Lid sinds 14 september 2011
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #3
  • 16 september 2011
  • 16:51

redbulletnl;218027
wow dat is vreemd, ik heb wel een tijd gehad dat proces.acore steeds crashde. Toen had ik een nieuwe
device aangemaakt en de oude weggegooit. Probleem opgelost, heeft dit misschien zin bij jouw?

Helaas heeft het geen zin, nog andere tips?

Bewerkt (16 september 2011 16:51)
redbulletnl

redbulletnl

  • Lid sinds 02 september 2011
  • Berichten 2982
  • Reputatie 60
  • #4
  • 16 september 2011
  • 16:52

welke versie van android heb je op je AVD?

Bewerkt (16 september 2011 16:52)
Abdellah

Abdellah

  • Lid sinds 14 september 2011
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #5
  • 16 september 2011
  • 16:58

versie 2.1

Bewerkt (16 september 2011 16:58)
redbulletnl

redbulletnl

  • Lid sinds 02 september 2011
  • Berichten 2982
  • Reputatie 60
  • #6
  • 16 september 2011
  • 16:59

als je versie 2.2 probeerd bijvoorbeeld of 2.0?

Bewerkt (16 september 2011 16:59)
Abdellah

Abdellah

  • Lid sinds 14 september 2011
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #7
  • 16 september 2011
  • 17:06

Versie 2.2 doet het gewoon. Ik vindt het een beetje vreemd maar goed, het werkt wel.

Bedankt voor de hulp!

Bewerkt (16 september 2011 17:06)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren