Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Xiaomi Mi 10 Pro

  • Huawei P40 Pro

  • Realme X2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

kasper

kasper

  • Lid sinds 14 januari 2011
  • Berichten 99
  • Reputatie 0
  • #1
  • 26 maart 2011
  • 20:46

Ik heb sinds kort eclipe, de java se sdk en de android sdk geinstaleer maar nu zit ik met een probleem. als ik een nieuw project wil aanmaken kan ik geen sdk target invullen, Wat moet ik doen om dit voor elkaar te krijgen?

http://i1098.photobucket.com/albums/g367/kaspert/SDK.jpg

Bewerkt (26 maart 2011 20:46)
Kobe

Kobe

  • Lid sinds 17 maart 2010
  • Berichten 318
  • Reputatie 0
  • #2
  • 28 maart 2011
  • 11:41

Bij de options van Eclipse gaan kijken of de link naar de Android SDK goed staat (kan het hier nu niet direct nakijken aangezien ik hier geen Android omgeving staan heb). Als ik me niet vergis kan je het vinden onder: Tools -> Options -> Android

Bewerkt (28 maart 2011 11:41)
bartfukkink

bartfukkink

  • Lid sinds 11 februari 2011
  • Berichten 358
  • Reputatie 0
  • #3
  • 28 maart 2011
  • 11:53

Kobe;126285
Bij de options van Eclipse gaan kijken of de link naar de Android SDK goed staat (kan het hier nu niet direct nakijken aangezien ik hier geen Android omgeving staan heb). Als ik me niet vergis kan je het vinden onder: Tools -> Options -> Android

Bijna, bij mij staat die onder Window > Preferences -> Android.

Daar heb ik in ieder geval een knopje Browse staan waar de SDK Location kan worden gekozen. Bedoelde je die Kobe?

Bewerkt (28 maart 2011 11:53)
Kobe

Kobe

  • Lid sinds 17 maart 2010
  • Berichten 318
  • Reputatie 0
  • #4
  • 28 maart 2011
  • 12:00

bartfukkink;126291
Bijna, bij mij staat die onder Window > Preferences -> Android.

Daar heb ik in ieder geval een knopje Browse staan waar de SDK Location kan worden gekozen. Bedoelde je die Kobe?
Klopt inderdaad. Zoals ik al zei, heb hier geen android ontwikkelomgeving dus kon niet spieken/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/wink.png" />

Bewerkt (28 maart 2011 12:00)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9893
  • Reputatie 0
  • #5
  • 28 maart 2011
  • 12:22

Als de locatie van de SDK onbekend is dan kun je idd geen targets kiezen.
De locatie gewoon weer opgeven bij Window > Preferences -> Android en de targets verschijnen weer

Bewerkt (28 maart 2011 12:22)

Samsung Galaxy S8+

kasper

kasper

  • Lid sinds 14 januari 2011
  • Berichten 99
  • Reputatie 0
  • #6
  • 28 maart 2011
  • 18:14

Bedankt, Hij doet het nu, bedankt

Bewerkt (28 maart 2011 18:14)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren