Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

baltus2092002

baltus2092002

  • Lid sinds 10 mei 2010
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #1
  • 10 augustus 2010
  • 17:41

Vraag 1. Hoe kan ik een vooraf geinstalleerde app op mijn Legend verwijderen, bijv. Aandelen (doe ik niks mee, of Facebook en Friend stream e.d. Met Uninstaller gaat dat niet, die verwijdert alleen de door jou gedownloade app's.:confused:

Vraag 2. Kan ik ook aangeven dat de van Market gedownloade app's op mijn SD-card komen?? Nu komen ze in het toestel, maar mijn SD-card met 2GB opslag blijft leeg en hoe doe je dat dan eventueel????:confused:

Heb nog niet zo lang mijn Legend en lees allerlei kreten over gepatcht e.d., daar snap ik nog niks van:eek:

Bewerkt (22 april 2013 12:32)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9893
  • Reputatie 0
  • #2
  • 10 augustus 2010
  • 18:30

1 - niet zonder een geroot toestel.

2 - Standaard gaan de apps naar het telefoongeheugen. Zoek even hier op het forum naar sdcard en apps2sd…dan vindt je een heleboel antwoorden op jouw vraag.

Bewerkt (22 april 2013 12:32)

Samsung Galaxy S8+

Ferron

Ferron

  • Lid sinds 03 augustus 2010
  • Berichten 153
  • Reputatie 0
  • #3
  • 10 augustus 2010
  • 18:57

Standaard gaan de apps naar het telefoongeheugen. Zoek even hier op het forum naar sdcard en apps2sd…dan vindt je een heleboel antwoorden op jouw vraag.

+Daarvoor moet je of Froyo op je mobiel hebben of een geroot toestel

Bewerkt (22 april 2013 12:32)
baltus2092002

baltus2092002

  • Lid sinds 10 mei 2010
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #4
  • 10 augustus 2010
  • 20:16

Bedankt voor de reacties en ja, dat was ook één van die kreten, een geroot toestel. Ik heb een gewone Legend met een abonnement, geheel origineel met KPN als provider, is dat bijzonder????

Bewerkt (22 april 2013 12:32)
Ferron

Ferron

  • Lid sinds 03 augustus 2010
  • Berichten 153
  • Reputatie 0
  • #5
  • 10 augustus 2010
  • 20:29

HOWTO: Rooting your Legend

KPN heeft geen branded toestellen volgens mij, dus dat moet wel lukken.

Bewerkt (22 april 2013 12:32)
Scoop643

Scoop643

  • Lid sinds 24 juli 2010
  • Berichten 62
  • Reputatie 0
  • #6
  • 10 augustus 2010
  • 23:08

Als je Froyo hebt (2.2), ga dan naar instellingen -> Toepassingen -> Toepassingen beheren. In deze lijst staan alle apps, zodra je er op klikt is er een knop aanwezig “Verplaatsen naar SD-kaart”. Als je de knop in kan drukken betekent het dat je hem kan verplaatsen naar de SD kaart, als de knop donker blijft is deze niet te verplaatsen.

Bewerkt (22 april 2013 12:32)
baltus2092002

baltus2092002

  • Lid sinds 10 mei 2010
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #7
  • 11 augustus 2010
  • 20:52

Ik blijk geen Froyo te hebben. Waar kan ik dat vandaan halen en wat is het voordeel????

Bewerkt (22 april 2013 12:32)
jacobras

jacobras

  • Lid sinds 21 juni 2010
  • Berichten 316
  • Reputatie 0
  • #8
  • 11 augustus 2010
  • 21:26

baltus2092002;32768
Ik blijk geen Froyo te hebben. Waar kan ik dat vandaan halen en wat is het voordeel????
Verschillende nieuwe features die je telefoon wat aangenamer in gebruik maken/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/wink.png" />. Wat voor toestel heb je?

Bewerkt (22 april 2013 12:32)
Dorien

Dorien

  • Lid sinds 11 augustus 2010
  • Berichten 40
  • Reputatie 0
  • #9
  • 13 augustus 2010
  • 11:03

Ik lees dit onderwerp even mee. Neem aan dat heel veel dingen gewoon overeen komen met de Wildfire. De standaard overbodige app. geven zoon chaos.
P.s. is het ook mogelijk om ze niet te verwijderen maar ze gewoon onzichtbaar te maken in het menu, alle applicaties? Bij mij staat er bijvoorbeeld ook tussen Instellen (dat gebruik je eenmalig, bij de eerste keer aanzetten).

Bewerkt (22 april 2013 12:33)
RunaR

RunaR

  • Lid sinds 09 augustus 2010
  • Berichten 214
  • Reputatie 0
  • #10
  • 13 augustus 2010
  • 11:09

Met sommige home screen replacements kan dit. Ik gebruik LauncherPro. Daar mee kan je ook de app lijst bewerken en sommige apps verbergen. Je bent alleen al je Sense widgets kwijt.

Bewerkt (22 april 2013 12:33)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren