Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Moto G8

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

BarneyStinson

BarneyStinson

  • Lid sinds 13 augustus 2010
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #1
  • 13 augustus 2010
  • 10:27

Toch nog een vraag: Ik wil Launcher Pro gaan installeren (ook al gedaan, juist vanwege de grote hoeveelheid mogelijkheden, maar voornamelijk de Dock). Nu lees ik op verschillende fora de mogelijkheid om het dock naar eigen smaak aan te passen (dus niet de Launcher Pro icoontjes). Hoe doe je dat? Ik krijg het serieus niet voor elkaar. De methode die ik het vaakst ben tegengekomen is een longpress op het icoon en dan zou je m moeten kunnen veranderen. Ik niet. Iemand nog ideeen?

Bewerkt (22 april 2013 12:33)
RunaR

RunaR

  • Lid sinds 09 augustus 2010
  • Berichten 214
  • Reputatie 0
  • #2
  • 13 augustus 2010
  • 11:08

Een long press zou het toch echt moeten doen. Op een icoontje en dan verschijnt er na 2 seconden een “edit icoon” menu. Onder Menu -> Perferences -> Dock Settings kan je het aantal docks instellen.

Bewerkt (22 april 2013 12:33)
BarneyStinson

BarneyStinson

  • Lid sinds 13 augustus 2010
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #3
  • 13 augustus 2010
  • 13:10

RunaR;33148
Een long press zou het toch echt moeten doen. Op een icoontje en dan verschijnt er na 2 seconden een “edit icoon” menu. Onder Menu -> Perferences -> Dock Settings kan je het aantal docks instellen.

Het was hem inderdaad. Moest alleen nog even iets verder kijken dan mijn neus lang was. Hartelijk dank voor de snelle reactie.

Bewerkt (22 april 2013 12:33)
Scoop643

Scoop643

  • Lid sinds 24 juli 2010
  • Berichten 62
  • Reputatie 0
  • #4
  • 13 augustus 2010
  • 18:40

Dan moet je even een home switcher downloaden.

Dat staat er overigens ook gewoon bij als je hem download in de market.

Bewerkt (22 april 2013 12:33)
thijs

thijs

  • Lid sinds 17 februari 2010
  • Berichten 19
  • Reputatie 0
  • #5
  • 15 augustus 2010
  • 17:57

Hallo! Sinds gisteren draait op mijn legend Launcher Pro. Zo te zien gaat de batterij er stukken langer door mee, kan ik gewoon met 3 homescreens werken (genoeg) en dat dock werkt prima! Just this: ik wil graag de htc clock/weather widget wel houden… heb in de market al flink gezocht, maar heb geen werkende gevonden.. iemand ideeën? Greets, Thijs

Bewerkt (22 april 2013 12:33)
rik11

rik11

  • Lid sinds 07 december 2009
  • Berichten 51
  • Reputatie 0
  • #6
  • 25 augustus 2010
  • 14:15

Waarom heeft launcherpro toegang nodig om telefoonnummers te bellen waar kosten aan verbonden zijn?

Bewerkt (22 april 2013 12:36)
Timelord

Timelord

  • Lid sinds 05 juni 2010
  • Berichten 2355
  • Reputatie 20
  • #7
  • 25 augustus 2010
  • 14:47

Ooit eens een artikel gelezen waarin verteld werd dat je goed op moest letten wat een programma allemaal wilde.
Daar inderdaad eens op gelet en zodoende enkele programma's niet geinstalleerd.
De praktijk wijst echter uit dat bijna alle programma's dingen willen waar je je vraagtekens bij zet.
Dat zou betekenen dat je bijna geen enkel programma meer kunt gebruiken.
Sindsdien kijk ik er eigenlijk niet meer naar.
Ik heb wel 2 virusscanners draaien en een security programma.

Bewerkt (22 april 2013 12:36)

Oukitel K5000 7.0 (nog) ongeroot
Samsung Note geroot 4.2.1 Spirit Rom (op sterven na dood)
HTC Desire geroot Slim Rom 4.4.4
HTC one X + geroot 4.2.2 ViperX+ 2.1.1
One plus one geroot 6.01
LG P990 geroot 2.3
Samsung A8 ongeroot (werk)
Umidigi a5 Pro ongeroot (nog wel).

Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6196
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #8
  • 25 augustus 2010
  • 15:42

rik11;36717
Waarom heeft launcherpro toegang nodig om telefoonnummers te bellen waar kosten aan verbonden zijn?
Launcherpro heeft de mogelijkheid om het aantal gemiste telefoongesprekken (en SMS- en Gmailberichten) te laten zien in de Dock. Om dat uit te kunnen lezen heeft het programma dus toegang nodig.

Bewerkt (22 april 2013 12:36)
pasmel

pasmel

  • Lid sinds 12 juni 2010
  • Berichten 394
  • Reputatie 0
  • #9
  • 1 oktober 2010
  • 18:23

Ben je er al achter?


cornekleyer;29523
de standaard icoontjes van launcher pro werken bij mij niet allemaal.
als ik op het icoon van contacten druk krijg ik de melding dat deze functie niet is geinstalleerd..
verder de icoontjes van navigatie, market en camera werken niet. als ik deze indruk dan gaat hij standaard naar mijn berichten.
iemand een idee om dit op te lossen?

Bewerkt (1 oktober 2010 18:23)
zetjee

zetjee

  • Lid sinds 20 september 2010
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #10
  • 1 oktober 2010
  • 18:37

thijs;33951
Hallo! Sinds gisteren draait op mijn legend Launcher Pro. Zo te zien gaat de batterij er stukken langer door mee, kan ik gewoon met 3 homescreens werken (genoeg) en dat dock werkt prima! Just this: ik wil graag de htc clock/weather widget wel houden… heb in de market al flink gezocht, maar heb geen werkende gevonden.. iemand ideeën? Greets, Thijs

Uit mijn hoofd gezegd; je hebt of fancy widget nodig of beautiful widget.

Bewerkt (1 oktober 2010 18:37)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren