Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

  • Samsung Galaxy S10 Lite

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

FTWLTG

FTWLTG

  • Lid sinds 29 september 2012
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #1
  • 30 november 2012
  • 11:42

Hallo,
ik had met titanium backup alle apps en instellingen gebackupped omdat ik een andere rom op mijn galaxy s plus wilde zetten.
nadat ik de rom erop had gezet ging ik alles terug zetten met de titanium batch-restore functie,dit ging goed ,hij geeft ook aan alles restored als hij klaar is maar de apps staan toch niet geinstalleerd op de telefoon…..

doe ik nu iets verkeerd ?

het is de eerste keer voor mij dus misschien doe ik het fout…

Bewerkt (24 april 2013 15:56)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #2
  • 30 november 2012
  • 15:34

Je heb nu dus geen apps enzo meer ?

Heb je alle apps 1 voor 1 terug bevestigd om ze weer te installeren dit moest ik wel altijd doen.

Bewerkt (24 april 2013 15:56)
FTWLTG

FTWLTG

  • Lid sinds 29 september 2012
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #3
  • 30 november 2012
  • 15:49

ik heb de backups nog wel maar ze verschijnen niet in de lijst na restoren…
ik deed “batch-all restore of 138 apps ” en hij gaf aan “all restored”
ik zal het eens 1 voor 1 proberen misschien lukt het dan wel,ik kom hier nog op terug

bedankt

Bewerkt (24 april 2013 15:56)
nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6020
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #4
  • 30 november 2012
  • 15:56

heb je je telefoon al eens opnieuw gestart. Even uit en weer aan.

Bewerkt (24 april 2013 15:56)
FTWLTG

FTWLTG

  • Lid sinds 29 september 2012
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #5
  • 3 december 2012
  • 09:14

nanders;362337
heb je je telefoon al eens opnieuw gestart. Even uit en weer aan.
ja dit had ik al gedaan,geen succes
nu een andere rom geprobeerd (slimbean) en alles weer terug gezet,en nu lukt 't wel……vreemd

Bewerkt (24 april 2013 15:56)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren