Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

  • Xiaomi Mi 9T

  • Huawei P30 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

Roberto_da_Silva

Roberto_da_Silva

  • Lid sinds 07 maart 2012
  • Berichten 70
  • Reputatie 0
  • #1
  • 19 november 2012
  • 00:32

He iedereen.
Ik zat net een beetje te spelen met mijn S3 en toen drukte ik op de knop links onder en zag als je deze ingedrukt houd dat er een zoekbalk boven in opent. onderin staat dan een pijl omhoog met eerder en een pijl naar beneden met later.

je kunt dus net zoals F3 op een site een zoekfuntie openen waarmee je makkelijk door je gesprek kunt zoeken naar woorden/onderwerpen.

Ik kon dit nergens terug vinden en had er ook niemand over gehoord.
denk ik meld het even.

Groeten Roberto

Ps vergeef me als het oud nieuws is…

Bewerkt (24 april 2013 15:53)
Het_ratje

Het_ratje

  • Lid sinds 02 december 2010
  • Berichten 3102
  • Reputatie 10
  • #2
  • 19 november 2012
  • 06:38

Verplaatst naar applicatie-gedeelte

Bewerkt (24 april 2013 15:53)
DaveDH

DaveDH

  • Lid sinds 07 november 2010
  • Berichten 2801
  • Reputatie 60
  • #3
  • 19 november 2012
  • 07:11

Dit heb ik nog niet eerder gehoord of gezienje zegt dat hij dit doet bij Whatsapp ? Bij mij in mijn browser gaat hij ook naar een zoekbalk om vervolgens naar Google te gaan .

Bewerkt (24 april 2013 15:53)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #4
  • 19 november 2012
  • 09:00

Ik snap niet wat je bedoelt met de knop links onder maar dit zal denk ik de menu knop zijn voor de s3, Ik heb geen menu knop meer maar me multitask knop werkt als menu knop door 1 keer in te drukken.

Maar als je hierin zoekt dan vind je gesprekken terug ofzo ?, Ik kan me instellingen wijzigen dat me multitask knop alleen werkt als menu knop.

Bewerkt (24 april 2013 15:53)
Roberto_da_Silva

Roberto_da_Silva

  • Lid sinds 07 maart 2012
  • Berichten 70
  • Reputatie 0
  • #5
  • 19 november 2012
  • 10:44

Carlos0_0;359172
Ik snap niet wat je bedoelt met de knop links onder maar dit zal denk ik de menu knop zijn voor de s3, Ik heb geen menu knop meer maar me multitask knop werkt als menu knop door 1 keer in te drukken.

Maar als je hierin zoekt dan vind je gesprekken terug ofzo ?, Ik kan me instellingen wijzigen dat me multitask knop alleen werkt als menu knop.

Ik heb het over de menu knop odd van een s3. Had hiervoor een nexus maar nooit gemerkt.
Als je dus die knop ingedrukt houd kun je in een gesprek woorden terug vinden. Bijvoorbeeld. Ik heb het een week geleden met iemand over psv gehad.
Normaal ga je dan als een gek scrollen als je iets terug wilt lezen. Nu toets ik in die balk psv en hij weet net zoals bij een pc dat ik daar 3 x ooit over gepraat heb en kan ik rechtstreeks terug navigeren naar alle keren dat ik dat gezegd heb.

Ik heb dit in het s3 forum gezet omdat ik niet weet of dat bij andere toestellen ook werkt

Bewerkt (24 april 2013 15:53)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #6
  • 19 november 2012
  • 12:05

Ik heb het one x niet voor elkaar gekregen

Bewerkt (24 april 2013 15:53)
Roberto_da_Silva

Roberto_da_Silva

  • Lid sinds 07 maart 2012
  • Berichten 70
  • Reputatie 0
  • #7
  • 19 november 2012
  • 12:56

Carlos0_0;359219
Ik heb het one x niet voor elkaar gekregen

Probeer gewoon eens in een gesprek je menu knop 3 sec in gedrukt te houden.

Hoe verzoek je om dit weer terug te zetten bij galaxy s3

Bewerkt (24 april 2013 15:53)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #8
  • 19 november 2012
  • 15:26

Geprobeerd maar dan blijft het whatsapp menu openen die ook komt als je er 1 keer op klikt, Het lijkt dus wel per toestel te verschillen dus lijkt het me niet dat die hier in dit forum thuis hoort.

Bewerkt (24 april 2013 15:53)
DKjordy

DKjordy

  • Lid sinds 22 oktober 2012
  • Berichten 43
  • Reputatie 0
  • #9
  • 19 november 2012
  • 17:58

Als je in Whatsapp naar je menu gaat (waar bijvoorbeeld contactpersoon weergeven staat en bijvoegen en dergelijke) en dan klikt op meer, staat de zoekfunctie ook onderaan. Ik gebruik zelf een Nexus S, weet niet hoe het met andere toestellen zit. Vind het erg handig en gebruik het dan ook zeer vaak (om mijn gelijk te bewijzen haha)

Bewerkt (24 april 2013 15:53)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #10
  • 19 november 2012
  • 18:11

O ja zo heb ik het wel waarschijnlijk kan het via de s3 gelijk via de knop.

Bewerkt (24 april 2013 15:53)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren