Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

  • Samsung Galaxy S10 Lite

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Elles

Elles

  • Lid sinds 31 oktober 2010
  • Berichten 88
  • Reputatie 0
  • #1
  • 26 juli 2012
  • 11:48

Ik krijg een driehoek met uitroep teken op mijn scherm (waar ook de meldingen staan voor twitter ect) met de melding “Facebook verificatie mislukt” (terwijl ik me niet hebt uitgelogd hebt)
Als ik daar op druk….gaat hij naar facebook en moet ik me opnieuw in loggen.
na een poos (soms een paar dagen of weken) gebeurt dat weer.

wat kan ik hier aan doen?

Bewerkt (24 april 2013 15:18)
z0rk

z0rk

  • Lid sinds 20 december 2010
  • Berichten 1593
  • Reputatie 0
  • #2
  • 26 juli 2012
  • 11:53

Je wachtwoord eens wijzigen van facebook, want meestal krijg je zo'n problemen als je facebook account op een andere plaats gebruikt wordt.

Bewerkt (24 april 2013 15:18)
Elles

Elles

  • Lid sinds 31 oktober 2010
  • Berichten 88
  • Reputatie 0
  • #3
  • 27 juli 2012
  • 06:24

Nope het helpt niet, :-(

Bewerkt (24 april 2013 15:18)
Froony

Froony

  • Lid sinds 09 oktober 2011
  • Berichten 895
  • Reputatie 0
  • #4
  • 28 juli 2012
  • 19:49

Heb je de app naar de SD-kaart verplaatst? Dan blijft ie niet ingelogd staan, al krijg je dan meestal geen melding.

Bewerkt (24 april 2013 15:19)
Elles

Elles

  • Lid sinds 31 oktober 2010
  • Berichten 88
  • Reputatie 0
  • #5
  • 1 augustus 2012
  • 02:12

FB app zit niet op SD-kaart en krijg nog steeds die melding

Bewerkt (24 april 2013 15:20)
rajrob

rajrob

  • Lid sinds 10 mei 2010
  • Berichten 34
  • Reputatie 0
  • #6
  • 22 augustus 2012
  • 06:42

Hier ook hetzelfde , wordt er niet goed van , moet hij bij jou ook iedere keer weer opnieuw synchronizeren groetjes Rob

Bewerkt (24 april 2013 15:27)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #7
  • 22 augustus 2012
  • 08:42

Ik had het ook toen ik custom rom draaide regelmatig met originele software nergens last van tot nu toe nog.

Bewerkt (24 april 2013 15:27)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren