Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • OnePlus Nord N100

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

jamesb

jamesb

  • Lid sinds 02 juni 2011
  • Berichten 78
  • Reputatie 0
  • #1
  • 28 juni 2012
  • 14:11

Op het moment dan maps wil laten bijwerken, geeft hij aan
Fout
update voor maps kan niet worden gedownload wegens fout (403)
dit heb ik ook bij spotify, en misschien nog wel meer apps.
Nu ben zelf aan wezen Google en las iets over dat je heb maar 1 keer in 24 uur mocht installeren of zo iets.
Ma heb dus geprobeerd maar was dus ook niet het geval.
Weet iemand hoe je dit oplost

Bewerkt (24 april 2013 15:07)
z0rk

z0rk

  • Lid sinds 20 december 2010
  • Berichten 1593
  • Reputatie 0
  • #2
  • 28 juni 2012
  • 14:20

Eerst een paar vraagjes:
- heb je een nieuwe rom geïnstalleerd?
- heb je dan een backup teruggezet met titanium backup?
- wat heb je laatst gedaan voordat je dit probleem kreeg?

Wat je al kan proberen:
- Menu -> Instellingen -> Applicaties (of toepassingen) -> Google Play Store -> Nu stoppen -> Gegevens wissen
Daarna start je je telefoon eerst opnieuw op voordat je Play Store terug probeert te openen.

Als dat niet werkt, probeer dan eens cache en dalvic cache te wipen vanuit je recovery.

Bewerkt (24 april 2013 15:07)
Eric_van_Beek

Eric_van_Beek

  • Lid sinds 27 juni 2012
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #3
  • 28 juni 2012
  • 14:32

Volgens mij had/heeft de Play Store op dat moment een storing. Ik kreeg vanochtend ook die melding zo nu en dan, En ik heb al weken niets aan m'n toestel veranderd.

Bewerkt (24 april 2013 15:07)
z0rk

z0rk

  • Lid sinds 20 december 2010
  • Berichten 1593
  • Reputatie 0
  • #4
  • 28 juni 2012
  • 14:43

Ik vroeg het voornamelijk omdat dit een typische fout is als mensen na het installeren van een nieuwe ROM de gebackupte accounts via Titanium Backup gaan restoren. Indien dit niet gebeurd is kan de oorzaak natuurlijk ergens anders liggen, zoals bijvoorbeeld wat je net zei: een (tijdelijke) bug bij google zelf.

Bewerkt (24 april 2013 15:07)
jamesb

jamesb

  • Lid sinds 02 juni 2011
  • Berichten 78
  • Reputatie 0
  • #5
  • 28 juni 2012
  • 16:01

Ik heb geen nieuwe rom geinstaleerd alleen root toegang er op gezet.
Dit nadat me batterij leeg was en android aangaf dat hij bezig was geweest met coderen, en dat hij dit proces niet heeft kunnen afmaken en dat hij daarom terug ging naar de fabrieks-instellingen, terwijl geen opdracht heb gegeven tot coderen.
Ik heb toen back-ups terug gezet via titanium backup.
Maar de opties die je noemde werkte niet.

Bewerkt (24 april 2013 15:07)
mastersound164

mastersound164

  • Lid sinds 11 februari 2011
  • Berichten 279
  • Reputatie 0
  • #6
  • 28 juni 2012
  • 16:12

Ff bij instellingen - apps - zoek app play store -wis gegevens en dan moet die het weer doen.(niet verwijderen maar wissen van je gegevens).
Suc6 man

Bewerkt (24 april 2013 15:07)
Johan_Arn

Johan_Arn

  • Lid sinds 17 juni 2011
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #7
  • 28 juni 2012
  • 16:32

vandaag is de ´Google I/O-conferentie´ waar oa de nieuwe versie van Maps en youtube is aangekondigd, nu wil waarschijnlijk iedereen de app updaten met als gevolg……..? juist even geduld

Bewerkt (24 april 2013 15:07)
jamesb

jamesb

  • Lid sinds 02 juni 2011
  • Berichten 78
  • Reputatie 0
  • #8
  • 28 juni 2012
  • 16:35

mastersound164
al geprobeerd werkt helaas niet.
Johan Arn
zou kunnen maar ik heb het ook bij tal van andere apps die niks met de conferentie hebben te maken.
En dit zijn juist de apps die met een back-up heb terug gezet

Bewerkt (24 april 2013 15:07)
aroe

aroe

  • Lid sinds 13 maart 2011
  • Berichten 308
  • Reputatie 0
  • #9
  • 28 juni 2012
  • 16:53

Deze fout heb ik ook vaak en dan wissel ik van wifi of ik schakel naar mobiel internet dan is de fout weg ? misschien helpt dit bij jou ook

Bewerkt (24 april 2013 15:07)
jamesb

jamesb

  • Lid sinds 02 juni 2011
  • Berichten 78
  • Reputatie 0
  • #10
  • 28 juni 2012
  • 17:00

Ja hij pakt hem nu wel, bedankt

Bewerkt (24 april 2013 15:07)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren