Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

ejs1964

ejs1964

  • Lid sinds 30 september 2010
  • Berichten 108
  • Reputatie 0
  • #1
  • 6 januari 2012
  • 11:58

Ik maak naar grote tevredenheid gebruik van een Galaxy S2 en heb daar al sinds het begin de NS-app op draaien.
Op een of andere manier wil de app sinds deze week geen stations meer inladen. Hij gaat standaard naar station Utrecht CS waar ik niets aan heb, maar kan ook geen ander station selecteren want daar loopt mijn telefoon op vast.
Bij de NS nagevraagd of er storingen zijn en bij hun is niets bekend. Ook via twitter gevraagd of meer mensen hier last van hebben, maar geen reacties.

Wat zou hiervan de oorzaak kunnen zijn? Het lijkt met de GPS te maken te hebben want die blijft draaien op het moment dat ik ‘selecteer station’ kies.

Bewerkt (24 april 2013 14:00)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #2
  • 6 januari 2012
  • 17:52

Ik heb geen problemen met de app gehad tot nu toe en je heb geen gps nodig kan je gewoon uitzetten, App al eens verwijdert en daarna weer geïnstalleerd van de market ?

Bewerkt (24 april 2013 14:00)
remmie80

remmie80

  • Lid sinds 09 augustus 2010
  • Berichten 52
  • Reputatie 0
  • #3
  • 8 januari 2012
  • 20:19

Ik raad je de app sneltreinaan, die officiele ns app heeft het bij mij nooit goed gedaan en deze werkt veel beter en sneller

Bewerkt (24 april 2013 14:01)
ejs1964

ejs1964

  • Lid sinds 30 september 2010
  • Berichten 108
  • Reputatie 0
  • #4
  • 9 januari 2012
  • 07:19

Carlos0_0;255818
Ik heb geen problemen met de app gehad tot nu toe en je heb geen gps nodig kan je gewoon uitzetten, App al eens verwijdert en daarna weer geïnstalleerd van de market ?

Carlos, ja ik heb de app al tot 3x aan toe verwijderd en opnieuw geinstalleerd en geen enkel resultaat.
De GPS heb ik dus wél nodig, want hij zoekt nu automatisch het ‘dichtsbijzijnde’ station uit, al doet hij dat dus fout. Hij pakt automatisch Utrecht en daar kom ik niet.
Maar op het moment dat ik zelf een station wil selecteren loopt de app vast, hij laadt namelijk de stationslijst niet in en dan is het wel handig als GPS in ieder geval de dichtsbijzijnde stations opzoekt. Maar ook dat werkt dus niet.

Bewerkt (24 april 2013 14:01)
ejs1964

ejs1964

  • Lid sinds 30 september 2010
  • Berichten 108
  • Reputatie 0
  • #5
  • 9 januari 2012
  • 07:20

remmie80;256544
Ik raad je de app sneltreinaan, die officiele ns app heeft het bij mij nooit goed gedaan en deze werkt veel beter en sneller

Dank je Remmie, ik heb 'm geinstalleerd. Het ziet er wat grof uit (beetje te grote letters naar mijn zin), maar werkt prima.

Bewerkt (24 april 2013 14:01)
nimc

nimc

  • Lid sinds 04 oktober 2011
  • Berichten 102
  • Reputatie 0
  • #6
  • 9 januari 2012
  • 11:26

de ns werkt ook nooit naar behoren dus waarom de app wel?

Bewerkt (24 april 2013 14:01)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #7
  • 9 januari 2012
  • 18:16

nimc;256685
de ns werkt ook nooit naar behoren dus waarom de app wel?

Nooit problemen met de ns verder reis er dagelijks mee na me werk, Zelfs winter met al die sneeuw in 2010 was het me stoptrein utrecht overvecht amesfoort en terug reed gewoon iedere keer.
App op nog geen enkele telefoon problemen gehad sony ericcson x10,desire hd, htc sensation en nu htc sensation xe

Kan zijn dat gps niet helemaal goed is van de samsung, Als ik zoek naar station vind die wel degelijk de gene die in de buurt zijn bij mij.
Grappig dat er 1 zoveel problemen mee heeft en de andere niet.

Bewerkt (24 april 2013 14:01)
nimc

nimc

  • Lid sinds 04 oktober 2011
  • Berichten 102
  • Reputatie 0
  • #8
  • 9 januari 2012
  • 18:18

ik rij zelf weinig met de trein maar als ik hem nodig heb werkt t niet.
ik ga gewoon old school de bordjes volgen haha

Bewerkt (24 april 2013 14:01)
ejs1964

ejs1964

  • Lid sinds 30 september 2010
  • Berichten 108
  • Reputatie 0
  • #9
  • 12 januari 2012
  • 15:26

Carlos0_0;256830
KNIP Kan zijn dat gps niet helemaal goed is van de samsung, Als ik zoek naar station vind die wel degelijk de gene die in de buurt zijn bij mij.
Grappig dat er 1 zoveel problemen mee heeft en de andere niet.

Carlos, de GPS werkt prima op mijns Galaxy S2, ik gebruik meerdere keren per week namelijk google navigatie in de auto en dat werkt prima. Het is echt het vastlopen van de stationslijst. En als ik in de Market kijk zie ik meerdere klachten die op elkaar lijken

Bewerkt (24 april 2013 14:02)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #10
  • 13 januari 2012
  • 22:32

ejs1964;258025
Carlos, de GPS werkt prima op mijns Galaxy S2, ik gebruik meerdere keren per week namelijk google navigatie in de auto en dat werkt prima. Het is echt het vastlopen van de stationslijst. En als ik in de Market kijk zie ik meerdere klachten die op elkaar lijken

Daar heb ik dus ook geen last van gehad op al mijn htc telefoons tot nu toe, Zou goed kunnen zijn dat het niet goed werkt op samsung soms zie je wel eens bij een update een fix voor bepaald merk of toestel.

Bewerkt (24 april 2013 14:03)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren