Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Ceased2be

Ceased2be

  • Lid sinds 02 februari 2009
  • Berichten 124
  • Reputatie 0
  • #1
  • 1 maart 2009
  • 16:48

Vandaag eens Mytracks getest op een fietstochtje van Den Bosch naar Heusden en weer terug.
Het resultaat is verbluffend… ik kon zelfs zien op welk punt ik het fietspad aan het negeren was in Den Bosch en vlug even de straat over stak

http://maps.google.nl/maps/ms?ie=UTF8&h … 3&t=h&z=12

Bewerkt (1 maart 2009 16:48)
Juuntje

Juuntje

  • Lid sinds 23 februari 2009
  • Berichten 19
  • Reputatie 0
  • #2
  • 1 maart 2009
  • 17:56

Vet !

Bewerkt (1 maart 2009 17:56)
Ceased2be

Ceased2be

  • Lid sinds 02 februari 2009
  • Berichten 124
  • Reputatie 0
  • #3
  • 1 maart 2009
  • 18:55

werkt echt briljant en zo ontzettend simpel, echt een Google app.
Morgen (als het goed is) een rit van 50Km om nog eens te testen

Bewerkt (1 maart 2009 18:55)
Elmeraculous

Elmeraculous

  • Lid sinds 03 februari 2009
  • Berichten 421
  • Reputatie 0
  • #4
  • 2 maart 2009
  • 07:26

Supercool! ;-)

Bewerkt (2 maart 2009 07:26)
Jemimus

Jemimus

  • Lid sinds 26 februari 2009
  • Berichten 14
  • Reputatie 0
  • #5
  • 2 maart 2009
  • 20:57

Ook vandaag Tracks voor de eerste keer getest.
Niet zo indrukwekkend, maar dat komt puur en alleen door mij en het feit dat ik vooral binnen was zonder goede GPS signaal.
Ik hoop binnenkort een mooiere te kunnen produceren.

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& … 38624&z=15

Bewerkt (2 maart 2009 20:57)
Ceased2be

Ceased2be

  • Lid sinds 02 februari 2009
  • Berichten 124
  • Reputatie 0
  • #6
  • 3 maart 2009
  • 09:00

Hij geeft dan ook niet voor niks aan dat er ‘clear sky visible’ moet zijn he?
Bij mij binnen doet ie niets, maar ik woon dan ook in 1 grote Faraday kooi geloof ik.

Bewerkt (3 maart 2009 09:00)
radavi

radavi

  • Lid sinds 30 maart 2009
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #7
  • 31 maart 2009
  • 07:01

bij mij werkt de link niet. Zowel niet als ik via share meteen deel, of als ik upload naar google docs, ik krijg dan een link als
http://maps.google.com/maps/ms?msa=0&ms … 6e1bdb400f

Maar die werkt niet, ga ik dan naar ‘my maps’ dan staat die er wel tusen en kan ik hem wel laten zien.

Iemand anders dit probleem (oplossing?) ook?

Bewerkt (31 maart 2009 07:01)
Ippe_Ziepe

Ippe_Ziepe

  • Lid sinds 31 maart 2009
  • Berichten 297
  • Reputatie 0
  • #8
  • 31 maart 2009
  • 17:36

radavi
bij mij werkt de link niet. Zowel niet als ik via share meteen deel, of als ik upload naar google docs, ik krijg dan een link als
http://maps.google.com/maps/ms?msa=0&ms … 6e1bdb400f

Maar die werkt niet, ga ik dan naar ‘my maps’ dan staat die er wel tusen en kan ik hem wel laten zien.

Iemand anders dit probleem (oplossing?) ook?

In de browser (op je pc bijvoorbeeld) naar Maps gaan en daar delen, werkt dat ook niet?

Bewerkt (31 maart 2009 17:36)
Just_Me

Just_Me

  • Lid sinds 13 maart 2009
  • Berichten 123
  • Reputatie 0
  • #9
  • 31 maart 2009
  • 17:39

ik gebruik hem ook voor het fietsen. Kan heel mooi de progressie zien in conditie en als ik een nieuwe route rijd kan ik thuis terugzien waar ik langsgereden ben. Heerlijke app… ik wil niet meer zonder! !

Bewerkt (31 maart 2009 17:39)
Jemimus

Jemimus

  • Lid sinds 26 februari 2009
  • Berichten 14
  • Reputatie 0
  • #10
  • 31 maart 2009
  • 17:55

Ik heb nu Tracks meedere malen gebruikt, en ben er redelijk tevreden over.
Het enige probleem is dat de GPS voortdurend wordt uitgeschakeld, zonder duidelijke reden. Ik moet het vaak opnieuw aanzetten als ik erachter kom dat hij em heeft uitgezet tijdens de opname.

Hebben jullie dat ook?

Bewerkt (31 maart 2009 17:55)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren