Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

lacsap

lacsap

  • Lid sinds 06 december 2009
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #1
  • 6 december 2009
  • 14:24

Hallo, ik heb gister Fring gedownload. Dit met de bedoeling om vrienden die skype hebben te bellen over mijn wifi netwerk als ik thuis ben. Maar heb mij dus aangemeld bij skype en mijn contacten ingevoerd. (via de Computer) maar ik krijg mijn skype contacten niet te zien in mijn Fring contacten lijst, hij geeft alleen mijn mobielen nummers weer.
Hoe moet ik mijn skype contacten invoeren?
Heb de add-on skype aanstaan en ingelogd onder mijn skype account. Maar geen contacten te zien!

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
Ralph

Ralph

  • Lid sinds 15 september 2009
  • Berichten 472
  • Reputatie 0
  • #2
  • 6 december 2009
  • 15:52

Werkt dat niet alleen in combinatie met Skype-out (bellen naar reguliere nummers)?

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
lacsap

lacsap

  • Lid sinds 06 december 2009
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #3
  • 6 december 2009
  • 16:40

ah misschien is dat het, maar ik las wel dat je skype contacts ook in je contact lijst kunnen..
Die synchroniseert hij bij mij niet. Dus gratis bellen kan alleen als mijn maatjes ook Fring instaleren?

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
piesnot

piesnot

  • Lid sinds 08 juni 2009
  • Berichten 113
  • Reputatie 0
  • #4
  • 7 december 2009
  • 16:17

lacsap;11022
ah misschien is dat het, maar ik las wel dat je skype contacts ook in je contact lijst kunnen..
Die synchroniseert hij bij mij niet. Dus gratis bellen kan alleen als mijn maatjes ook Fring instaleren?
ik heb mijn skype(incl. fring)vriendjes toegevoegd in (gmail)contacten.
je kan vervolgens naar alle skype-vriendjes bellen en door ze gebeld worden, dus ook incl. fring-vriendjes die OOK skype enabled hebben.
je kan dat simpel zelf ff testen door 2 skype-accounts te gebruiken, 1 op je android-phone en de ander op je pc/laptop. werkt prima hoor.

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
lacsap

lacsap

  • Lid sinds 06 december 2009
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #5
  • 8 december 2009
  • 19:12

Bedankt, na een tijdje vogelen is het gelukt, maar is het geluid bij jou ook zo slecht?
Ik kon er bijna niks van verstaan…

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
piesnot

piesnot

  • Lid sinds 08 juni 2009
  • Berichten 113
  • Reputatie 0
  • #6
  • 13 december 2009
  • 01:18

lacsap;11119
Bedankt, na een tijdje vogelen is het gelukt, maar is het geluid bij jou ook zo slecht?
Ik kon er bijna niks van verstaan…
geluid bij mij is juist redelijk goed, wel met een halve seconde vertraging, maar dat heb je ook als je skype doet tussen 2 pc's met 'n snelle internet verbinding

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
djlah

djlah

  • Lid sinds 05 december 2009
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #7
  • 26 december 2009
  • 14:59

Nav jullie discussie een vraag: de skype app werkt slecht op android, iemand enig idee wanneer er een volwassen app zal zijn? In de tussentijd: is dit Fring een goed alternatief? Kan ik hiermee gewoon voipen, zonder een skype krediet te hoeven kopen?

thx

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
vulperhorst

vulperhorst

  • Lid sinds 12 november 2009
  • Berichten 83
  • Reputatie 0
  • #8
  • 8 maart 2010
  • 19:43

Fring werkt bij mij niet. Ik krijg alleen een hoop ruis :S. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?
Daarnaast wanneer ik heb geprobeerd te bellen blijft er een ruis uit mijn telefoon komen.

Need help boys and girls

Bewerkt (22 april 2013 12:18)
jjjack

jjjack

  • Lid sinds 09 maart 2010
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #9
  • 9 maart 2010
  • 19:52

Vreemd dat jullie er zoveel problemen mee hebben. Bij mij doet ie t gewoon. Af en toe ruis maar er valt wel te praten!

Bewerkt (22 april 2013 12:18)
earbonemusic

earbonemusic

  • Lid sinds 15 december 2009
  • Berichten 85
  • Reputatie 0
  • #10
  • 19 maart 2010
  • 16:51

Ik zie mijn Skype-contacten gewoon bij Fring staan. Geen extra instellingen of importeren naar gmail voor nodig.

Heb je bij de add-ons wel skype toegevoegd?

Bellen ging bij mij redelijk. Ik belde wel met iemand in de VS dus dat zal wel wat tegenwerken. Verbinding was redelijk, maar wel enige vertraging.

Bewerkt (22 april 2013 12:19)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren