Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Zorr0theOne

Zorr0theOne

  • Lid sinds 22 april 2009
  • Berichten 146
  • Reputatie 0
  • #1
  • 23 november 2009
  • 20:51

Jongens, vanaf nu kan je uit de market Google maps Navigator downloaden (google maps)

Dus vanaf nu vanaf elk toestel met 1.6(donut) lekker navigeren met google!!


succes!

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
Ralph

Ralph

  • Lid sinds 15 september 2009
  • Berichten 472
  • Reputatie 0
  • #2
  • 23 november 2009
  • 21:31

Alleen in de US neem ik aan, zie iig niks in de Market.

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
Zorr0theOne

Zorr0theOne

  • Lid sinds 22 april 2009
  • Berichten 146
  • Reputatie 0
  • #3
  • 23 november 2009
  • 21:47

Ralph;10272
Alleen in de US neem ik aan, zie iig niks in de Market.

De applicatie is niks anders dan de gewone “Google Maps”
En deze staat altijd al in de market, maar nu heeft google navigator voor 1.6 er in gezet.

dus zoeken op google maps

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
Ralph

Ralph

  • Lid sinds 15 september 2009
  • Berichten 472
  • Reputatie 0
  • #4
  • 23 november 2009
  • 21:54

Is versie 3.2.1, staat verder niks bij over Navigator. Kan hem helaas niet installeren, krijg een install error, package not signed correctly :-(

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
Zorr0theOne

Zorr0theOne

  • Lid sinds 22 april 2009
  • Berichten 146
  • Reputatie 0
  • #5
  • 23 november 2009
  • 22:45

Bij mij precies t zelfde, maar mischien komt t omdat we cm draaien? mischien omdat we beiden de amerikaanse apk hebben geprobeerd te installeren?

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
Rodroid

Rodroid

  • Lid sinds 22 oktober 2009
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #6
  • 23 november 2009
  • 23:18

…heb net een Google maps update gedownload gewoon via de market. Ziet er wel behoorlijk anders uit, maar het belangrijkste is natuurlijk: gaat ie zelfstandig de route aanpassen als ik van de route afwijk? Morgen maar eens testen

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
Zorr0theOne

Zorr0theOne

  • Lid sinds 22 april 2009
  • Berichten 146
  • Reputatie 0
  • #7
  • 24 november 2009
  • 07:05

Rodroid;10285
…heb net een Google maps update gedownload gewoon via de market. Ziet er wel behoorlijk anders uit, maar het belangrijkste is natuurlijk: gaat ie zelfstandig de route aanpassen als ik van de route afwijk? Morgen maar eens testen/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/wink.png" />


Welke versie draai jij? Draai jij Cyanogenmod?
Want mensen met CYanogenmod krijgen hem namelijk niet aan de praat

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
Ralph

Ralph

  • Lid sinds 15 september 2009
  • Berichten 472
  • Reputatie 0
  • #8
  • 24 november 2009
  • 08:31

Blijken idd problemen te zijn met CM, eerst dien je de oude maps te verwijderen en dan gewoon via de Market weer te installeren, hier een uitleg erover (bijna onderaan, bericht Zinx).
Google Maps Navigation (Beta) now available in Android Market for Android 1.6! - Google Mobile Help

edit:
Misschien nog makkelijker, een update.zip, ben hem nu aan het downen en testen, brb

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=5010719#post5010719


Yeps, dat werkt, zie nog geen Navigator, maar heb gps niet aan staan, zou dus kunnen, is wel versie 3.2.1

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
Ralph

Ralph

  • Lid sinds 15 september 2009
  • Berichten 472
  • Reputatie 0
  • #9
  • 24 november 2009
  • 09:20

Update,
het werkt, maar ………

If you've installed it properly, and you enter two US locations as the endpoints, you should get the Navigate option.

If you use “My Location” as the start point, you won't get the navigate option unless you're in the USA.
Neem ik 2 punten in de US, dan krijg ik idd een Navigate button, anders niet … :-(

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
Zorr0theOne

Zorr0theOne

  • Lid sinds 22 april 2009
  • Berichten 146
  • Reputatie 0
  • #10
  • 24 november 2009
  • 09:23

go navigate uit market downen…
hiermee activeer je navigator

Bewerkt (22 april 2013 12:15)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren