Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Armando32

Armando32

  • Lid sinds 16 augustus 2011
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #1
  • 21 augustus 2011
  • 10:49

Beste forumleden,

Misschien een absurde vraag maar toch; hoe stel ik een andere beltoon in voor alle inkomende oproepen, dus niet contactgebonden.

Ik heb alle mogelijkheden al geprobeerd, maar ik krijg het niet werkende. Een app ringtoon kan ik wel aan een contact toevoegen maar niet als default ringtoon instellen…

Ik heb alle standaard mogelijkheden al geprobeerd.

Alvast bedankt voor jullie genomen tijd en moeite…

Grtz Armando

Bewerkt (21 augustus 2011 10:49)
minibrekkers

minibrekkers

  • Lid sinds 16 juni 2011
  • Berichten 2271
  • Reputatie 10
  • #2
  • 21 augustus 2011
  • 10:52

download deze app eens https://market.android.com/details?id=net.zedge.android&feature=search_result
j
e kunt na ze gedownload te hebben gelijk instellen als beltoon.

Bewerkt (21 augustus 2011 10:52)
Armando32

Armando32

  • Lid sinds 16 augustus 2011
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #3
  • 21 augustus 2011
  • 12:03

Ke thanks! Ga het dadelijk meteen proberen! Bedankt voor je snelle antwoordt!

Bewerkt (21 augustus 2011 12:03)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #4
  • 21 augustus 2011
  • 13:06

Hier heb je geen app voor nodig gewoon menu openen instellingen dan geluid en daar kan je het instellen.

Bewerkt (21 augustus 2011 13:06)
minibrekkers

minibrekkers

  • Lid sinds 16 juni 2011
  • Berichten 2271
  • Reputatie 10
  • #5
  • 21 augustus 2011
  • 13:14

Nee duh.. dat moge toch duidelijk zijn. 't is een alternatief.

Bewerkt (21 augustus 2011 13:14)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #6
  • 21 augustus 2011
  • 16:33

Ja maar hij zij dat die alles al geprobeerd had dus dan blijkt het dus niet.

Bewerkt (21 augustus 2011 16:33)
Armando32

Armando32

  • Lid sinds 16 augustus 2011
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #7
  • 22 augustus 2011
  • 08:13

Inderdaad, de voor de hand liggende opties heb ik uiteraard al geprobeerd. Ook bovenstaande; instellinge - geluide enz. heb ik zeker al geprobeerd, maar niets.

Bij een app gaf hij mij de keuze voor default, contactpersoon, alarm en nog een keus. Dus dan koos ik voor default maar niets. Ook als ik de ringtoon uit de lijst selecteer (voor ringtoon in te stellen) van geluiden pakt ie um ook niet!

Daarom dat ik al schreef dat ik alle ‘normale’ mogelijkheden al heb geprobeerd.

Alsnog dank voor jullie reacties uiteraard!

Grtz Armando

Bewerkt (22 augustus 2011 08:13)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9885
  • Reputatie 0
  • #8
  • 22 augustus 2011
  • 08:16

Ik heb geen flauw idee om welk toestel het gaat. Dat kon wel eens handig zijn om te weten zodat anderen met hetzelfde toestel wellicht een goede tip kunnen geven…..?

Bewerkt (22 augustus 2011 08:16)

Samsung Galaxy S8+

Hankey

Hankey

  • Lid sinds 02 oktober 2010
  • Berichten 582
  • Reputatie 0
  • #9
  • 22 augustus 2011
  • 09:18

Via de “standaard” muziek speler toch??

Die open je..ga naar het muziek bestand die je als beltoon wilt.
Daar bij opties staat instellen als….
Zo heb ik het altijd gedaan teminste..

Bewerkt (22 augustus 2011 09:18)
Armando32

Armando32

  • Lid sinds 16 augustus 2011
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #10
  • 22 augustus 2011
  • 15:53

Ja zo heb ik het ook al geprobeerd!, via de standaard muziekspeler, maar niets!

Ik heb het zelfs rechtstreeks vanuit de app geprobeerd; daar heb ik ook de mogelijkheid ‘instellen als’. Ik denk dat ik de app er eens vanaf gooi en opnieuw installeer…

Ooow ja, sorry het gaat hier om een HTC Sensation.

Grtz Armando

Bewerkt (22 augustus 2011 15:53)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren