Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Goudvis

Goudvis

  • Lid sinds 08 september 2010
  • Berichten 63
  • Reputatie 0
  • #1
  • 15 april 2011
  • 10:36

Voor Music One (een dance radiostation uit New York) heb ik een streaming audio app + widget gebouwd. Na drie weken coden heb ik een publieke beta in de Android Market gezet. Want ongetwijfeld zullen er ergens nog wel ontwerpfouten en technische bugs in zitten. Wil je er even naar kijken en hier je mening geven?? Thanks!

Check de app pagina hier: https://market.android.com/details?id=com.musicone.streamer

En als je in de Android market op m1live zoekt kun je hem niet missen, voor Froyo (2.2) en hoger.

Of scan de QR code:

Screenshots:






Bewerkt (15 april 2011 10:36)
Het_ratje

Het_ratje

  • Lid sinds 02 december 2010
  • Berichten 3102
  • Reputatie 10
  • #2
  • 15 april 2011
  • 14:57

Ik hou van dance, dus ik ga 'm nu ZEKER testen!

Bewerkt (15 april 2011 14:57)
Het_ratje

Het_ratje

  • Lid sinds 02 december 2010
  • Berichten 3102
  • Reputatie 10
  • #3
  • 15 april 2011
  • 15:19

En staat erop, nu al geruim anderhalf uur leuke muziek op staan, dus wat mij betreft
mag je blijven hehe.

Bewerkt (15 april 2011 15:19)
Fcck

Fcck

  • Lid sinds 23 september 2010
  • Berichten 1732
  • Reputatie 20
  • #4
  • 15 april 2011
  • 16:13

Kan op een of andere manier geen geluid krijgen?
Heb nu Wifi en blijft maar laden en als ik kies tussen snelle of langzame verbinding doet niets….

Gebruik SGS. En krijg tevens melding wanneer ik op play klik van :“onInfo:” wat dat mag betekenen?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Bewerkt (15 april 2011 16:13)
Het_ratje

Het_ratje

  • Lid sinds 02 december 2010
  • Berichten 3102
  • Reputatie 10
  • #5
  • 15 april 2011
  • 16:15

Heb hier echt een baggere k## WIFI verbinding maar daar werkt het zelfs nog op.

Hij blijft 'm laden bij jou?

Vreemd.

Bewerkt (15 april 2011 16:15)
Goudvis

Goudvis

  • Lid sinds 08 september 2010
  • Berichten 63
  • Reputatie 0
  • #6
  • 15 april 2011
  • 16:16

Fcck;138038
Kan op een of andere manier geen geluid krijgen?
Heb nu Wifi en blijft maar laden en als ik kies tussen snelle of langzame verbinding doet niets….

Dank voor je feedback, doet ie het wel over 3G?
En welke Androidversie heb je?
En als laatste: hoe doet de widget het bij jou? (andere streaming engine)

Bewerkt (15 april 2011 16:16)
Fcck

Fcck

  • Lid sinds 23 september 2010
  • Berichten 1732
  • Reputatie 20
  • #7
  • 15 april 2011
  • 16:27

Ja heel vreemd! Heb even wat Screenshots gemaakt mbt wat ik krijg.
Zowel Wifi als 3G hij blijft laden zoals op de afbeelding.

Zoals ook die OnInfo: melding:S



Verder Android 2.2.1 standaard en alleen Rooted.



Widget doet ook niets…

Bewerkt (15 april 2011 16:27)
Het_ratje

Het_ratje

  • Lid sinds 02 december 2010
  • Berichten 3102
  • Reputatie 10
  • #8
  • 15 april 2011
  • 16:33

Fcck;138055
Ja heel vreemd! Heb even wat Screenshots gemaakt mbt wat ik krijg.


Zoals ook die OnInfo: melding:S
Die melding heb ik wel een paar keer gehad, maar dat is alleen als mijn verbinding nog
bagger is dan dat deze nu al is. Hoe is jouw verbinding dan? En als je alleen eens even
op 3G gaat zitten (lees: wifi uitschakelen). Of al gedaan?

Bewerkt (15 april 2011 16:33)
Goudvis

Goudvis

  • Lid sinds 08 september 2010
  • Berichten 63
  • Reputatie 0
  • #9
  • 15 april 2011
  • 16:33

Fcck;138055
Ja heel vreemd! Heb even wat Screenshots gemaakt mbt wat ik krijg.
Zowel Wifi als 3G hij blijft laden zoals op de afbeelding.

Zoals ook die OnInfo: melding:S

Verder Android 2.2.1 standaard en alleen Rooted.
Hmm, 2.2.1 daar draait een van mijn testtoestellen ook op, heel gek. Die onInfo melding, ik neem aan dat je die kreeg toen je op Pause drukte? Ik ga even kijken of het rooten invloed kan hebben op de Mediaplayer…

EDIT: overigens: die onInfo is een bewust ingebouwde debugmelding van mij, was onder meer gekoppeld aan de pauzeknop, maar die had al uit deze versie moeten zijn gehaald. Zal ik straks alsnog even doen.

Bewerkt (15 april 2011 16:33)
Het_ratje

Het_ratje

  • Lid sinds 02 december 2010
  • Berichten 3102
  • Reputatie 10
  • #10
  • 15 april 2011
  • 16:35

Goudvis;138063
Die onInfo melding, ik neem aan dat je die kreeg toen je op Pause drukte?
Nope, dus ook als de verbinding slecht is.

Bewerkt (15 april 2011 16:35)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren