Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

i_like_android

i_like_android

  • Lid sinds 11 juli 2009
  • Berichten 2497
  • Reputatie 10
  • #1
  • 28 juli 2009
  • 11:25

Weet er iemand hoe ik apps kan downloaden die in een buitenlandse market zitten ?
Bedoel ik bvb het volgende: weet dat buienradar bestaat als androidapp maar kan deze nergens terugvinden. Search in market helpt niet. Ik heb dit met nog meerdere apps en denk gewoon dat sommige apps kunnen gedownload worden wanneer je van een bepaald regio/land bent of toch een ip-range hebt van een bepaald land.

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
Smokey

Smokey

  • Lid sinds 24 juli 2009
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #2
  • 29 juli 2009
  • 23:12

Hey hallo,

ik ken je niet helemaal helpen, maar wel een beetje.

Als ik zoek op: pname:nl.phasefour.buienradar.android
dan vind ik hem wel in de market, maar anders helemaal niet… en hij staat er echt in.

Beetje vreemde zaak aangezien zoeken hun ding is, toch?
Nou Google meneren, doe daar eens wat aan…
we willen het allergoeiste voor onze Android vriend

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
i_like_android

i_like_android

  • Lid sinds 11 juli 2009
  • Berichten 2497
  • Reputatie 10
  • #3
  • 30 juli 2009
  • 20:17

Bedankt voor de reply maar deze doet het niet. Heb dit nog voor met andere apps.

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
dept-girl

dept-girl

  • Lid sinds 20 juni 2009
  • Berichten 10
  • Reputatie 0
  • #4
  • 30 juli 2009
  • 21:09

ik heb buienradar gewoon gevonden via de market dus geen idee waarom jij die niet kan vinden.

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
i_like_android

i_like_android

  • Lid sinds 11 juli 2009
  • Berichten 2497
  • Reputatie 10
  • #5
  • 30 juli 2009
  • 21:11

dept-girl
ik heb buienradar gewoon gevonden via de market dus geen idee waarom jij die niet kan vinden.
Heeft dit te maken met lokatie ? Misschien mag ik als belg deze niet downloaden.

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
Smokey

Smokey

  • Lid sinds 24 juli 2009
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #6
  • 30 juli 2009
  • 22:15

Een NL netwerk is waarschijnlijk alleen in de grensstreek mogelijk.
Mocht je in de grens streek zitten is het misschien een optie om een NL netwerk te proberen.

Heb je ook je vraag op tafel gelegd van Market ?
Als dat überhaupt mogelijk is.

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
Smokey

Smokey

  • Lid sinds 24 juli 2009
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #7
  • 30 juli 2009
  • 22:17

FF vraagje, hoe maak je die Print Screens?

heb je daar een android app. voor, zo ja… WELKE ?

: edit : ok, ik zie opeens USB aansluiting aangeslotenlol

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
i_like_android

i_like_android

  • Lid sinds 11 juli 2009
  • Berichten 2497
  • Reputatie 10
  • #8
  • 30 juli 2009
  • 22:24

Ja, gewoon met ddms dat je kan vinden in de sdk. Er bestaat ook een app hiervoor maar deze werkt niet zo goed , nl screenshot.

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
Rhos

Rhos

  • Lid sinds 07 februari 2009
  • Berichten 578
  • Reputatie 0
  • #9
  • 31 juli 2009
  • 09:58

macfreaker
Ja, gewoon met ddms dat je kan vinden in de sdk. Er bestaat ook een app hiervoor maar deze werkt niet zo goed , nl screenshot.


werkt prima. maar snap niet dat er niet een gratis progje is waarmee dat kan. moet toch niet moeilijk zijn?

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
piesnot

piesnot

  • Lid sinds 08 juni 2009
  • Berichten 113
  • Reputatie 0
  • #10
  • 31 juli 2009
  • 11:54

macfreaker
Ja, gewoon met ddms dat je kan vinden in de sdk. Er bestaat ook een app hiervoor maar deze werkt niet zo goed , nl screenshot.

'k zie ddms in de sdk staan, maar dan heb je je pc toch nodig om een screenshot te maken?

ik gebruik overigens gewoon progje screenshot en die werkt uit-de-kunst op een rooted G1.

met dxtop lukt dat screenshots maken ook:
android-applicaties-f29/screenshot-app-t1099.html

Bewerkt (22 april 2013 12:11)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren