Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

  • Xiaomi Mi Note 10 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

herver9

herver9

  • Lid sinds 30 juni 2010
  • Berichten 47
  • Reputatie 0
  • #1
  • 8 januari 2011
  • 12:38

ik heb een htc hero, versie 2.1. sinds kort merk ik dat de door mij geïnstalleerde applicaties in the market (ik heb de nieuwe versie) niet meer volledig worden weergegeven. sterker nog, ik heb het afgelopen jaar uit de market 25 applicaties gedownload, maar de market geeft nog maar drie applicaties weer als eigen apps. ik vrees dat ik updates daarmee misloop. iemand een idee hoe dit komt? moet ik nu mijn reeds geïnstalleerde apps weer opnieuw ophalen?

Bewerkt (8 januari 2011 12:38)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9893
  • Reputatie 0
  • #2
  • 8 januari 2011
  • 12:46

*ga naar menu / instellingen / toepassingen / toepassingen beheren.
*klik op tabblad “alles”
*zoek de market in de lijst en klik erop.
*klik vervolgens op de knop “gegevens verwijderen” in dat scherm
*sluit de schermen en start de market op.

Je moet nu weer alles te zien krijgen.

Bewerkt (8 januari 2011 12:46)

Samsung Galaxy S8+

herver9

herver9

  • Lid sinds 30 juni 2010
  • Berichten 47
  • Reputatie 0
  • #3
  • 8 januari 2011
  • 13:13

ik zie alleen updates verwijderen-knop. is het die knop?

Bewerkt (8 januari 2011 13:13)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9893
  • Reputatie 0
  • #4
  • 8 januari 2011
  • 13:22

nee…
gegevens verwijderen knop

Bewerkt (8 januari 2011 13:22)

Samsung Galaxy S8+

herver9

herver9

  • Lid sinds 30 juni 2010
  • Berichten 47
  • Reputatie 0
  • #5
  • 8 januari 2011
  • 13:31

ik zie dat er gegevens zijn, 76 kB, ik kan de cache wissen (heb ik gedaan) maar zie verder enkel een knop met updates verwijderen en niet een knop voor verwijderen gegevens. misschien omdat ik geen geroote telefoon heb?

Bewerkt (8 januari 2011 13:31)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9893
  • Reputatie 0
  • #6
  • 8 januari 2011
  • 13:44

Ik denk dat het dan meer de androidversie is die anders zal zijn.
Maar cache wissen zou m wel eens kunnen zijn.

Bewerkt (8 januari 2011 13:44)

Samsung Galaxy S8+

herver9

herver9

  • Lid sinds 30 juni 2010
  • Berichten 47
  • Reputatie 0
  • #7
  • 8 januari 2011
  • 16:19

yes, werkt, dank

Bewerkt (8 januari 2011 16:19)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren