Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

BozeVogel

BozeVogel

  • Lid sinds 20 oktober 2011
  • Berichten 152
  • Reputatie 0
  • #1
  • 2 november 2011
  • 16:19

Ik ben van plan om binnenkort een grotere microsd te kopen, maar weet iemand wat je dan moet doen om je apps etc. te behouden. Moet je dan alles kopieren en weer op je nieuwe sd plakken? Ik hoor het wel.

Bewerkt (2 november 2011 16:19)
redbulletnl

redbulletnl

  • Lid sinds 02 september 2011
  • Berichten 2982
  • Reputatie 60
  • #2
  • 2 november 2011
  • 16:21

het beste kun je alles naar je mobiel terug zetten, kopieren en plakken gaat jammer genoeg niet.
of je gebruikt Titanium backup (heb je wel root voor nodig)

Bewerkt (2 november 2011 16:21)
BozeVogel

BozeVogel

  • Lid sinds 20 oktober 2011
  • Berichten 152
  • Reputatie 0
  • #3
  • 2 november 2011
  • 16:23

redbulletnl;234218
het beste kun je alles naar je mobiel terug zetten, kopieren en plakken gaat jammer genoeg niet.
of je gebruikt Titanium backup (heb je wel root voor nodig)

Ok maar mijn intern geheugen is wat klein dus dat wordt nog lastig. Ik denk er nog ff over na want er is geen haast bij.

Bewerkt (2 november 2011 16:23)
Verwijderd_Account_14511

Verwijderd_Account_14511

  • Lid sinds 15 februari 2011
  • Berichten 228
  • Reputatie 0
  • #4
  • 2 november 2011
  • 16:24

van sd naar sd kopieren gaat prima, heb ik zelf ook gedaan toen ik van 2 gig naar 16 gig ging
oude sd -> computer -> nieuwe sd

Bewerkt (2 november 2011 16:24)
BozeVogel

BozeVogel

  • Lid sinds 20 oktober 2011
  • Berichten 152
  • Reputatie 0
  • #5
  • 2 november 2011
  • 16:32

Bolle1961;234220
van sd naar sd kopieren gaat prima, heb ik zelf ook gedaan toen ik van 2 gig naar 16 gig ging
oude sd -> computer -> nieuwe sd

Het kan iig geen kwaad als ik dat eerst probeer.

Bewerkt (2 november 2011 16:32)
BozeVogel

BozeVogel

  • Lid sinds 20 oktober 2011
  • Berichten 152
  • Reputatie 0
  • #6
  • 5 november 2011
  • 13:54

Nog iets, welke class raden jullie aan

Bewerkt (5 november 2011 13:54)
666

666

  • Lid sinds 06 november 2011
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #7
  • 6 november 2011
  • 12:41

Class 4.Class 6 of 10 is sneller, maar in de praktijk merk je er weinig van.Elke class 4 sd werkt op alle androidtelefoons, bij 6 en 10 is het een boel uitzoekwerk om uit te vinden welk kaartje wel en welke niet compatible is met jouw telefoon. Ze zouden het allemaal moeten doen, maar door een bug in android werken een boel class 6/10 kaartjes niet.

Bewerkt (6 november 2011 12:41)
BozeVogel

BozeVogel

  • Lid sinds 20 oktober 2011
  • Berichten 152
  • Reputatie 0
  • #8
  • 26 november 2011
  • 20:12

Bedankt. Ik heb een class 4 Kingston 16 gb kaartje en ik heb alles gekopieerd en geplakt en het werkt.

Bewerkt (24 april 2013 13:45)
Leander96

Leander96

  • Lid sinds 18 januari 2011
  • Berichten 43
  • Reputatie 0
  • #9
  • 29 april 2012
  • 12:35

Ik heb nog even een vraagje over die class. Merk je dat verschil nou echt? Want ik ben van plan om deze sd te kopen: 16 GB microSD HC Class 2 SanDisk

Hij is 16 GB en heeft class 2. Ik wil deze graag kopen omdat ik er nu een van 2 GB heb en ik graag films op mijn mobiel wil kunnen kijken. Zouden die films dan bijvoorbeeld slomer lopen of eerder haperen omdat ik maar class 2 heb?

Bewerkt (24 april 2013 14:44)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5147
  • Reputatie 100
  • #10
  • 29 april 2012
  • 13:01

Dat is moeilijk te zeggen vooraf, maar het is netjes gezegd onconventioneel om een class 2 te gebruiken in een Android. Als je portemonnee het toelaat zou ik gewoon op save spelen en voor de class 4 gaan. Dat is wellicht beter dan nu geld uitgeven en er dan achter komen dat het toch niet naar wens werkt.

Bewerkt (24 april 2013 14:44)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren