Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Iket

Iket

  • Lid sinds 13 september 2010
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #1
  • 22 september 2010
  • 11:18

Het volgende:

Ik heb mijn toestel met succes geroot en heb er inmiddels een custom rom op gezet (Cyanogen 6.0.1). Nou maak ik het volgende mee:
Ik was van plan de google apps die je apart erbij kon flashen niet meer erop te zetten, dus heb ik opnieuw de (kale) cyanogen rom geflashd, vervolgens wipe/factory reset, maar toch staan alle google apps er nog op. Iemand enig idee wat ik fout doe?
Normaal gesproken zou hij toch alles verwijderen en alleen de apps die op de (kale) cyanogen rom staan moeten installeren????

Iket

Bewerkt (22 september 2010 11:18)
maus010

maus010

  • Lid sinds 10 maart 2009
  • Berichten 278
  • Reputatie 0
  • #2
  • 26 september 2010
  • 13:32

Dat heb ik idd ook.
Komt omdat alles waarschijnlijk (bij mij in ieder geval wel) op een EXT2 partitie (op je sd kaart) word weggeschreven.
Hierin staan dus onderandere alle aps die je hebt geinstalleerd.
Ik heb nog geen methode gevonden om de EXT2 partitie in te lezen (in windows) en vervolgens te formatteren.
Als ik alles wipe en er een nieuwe rom op zet, staan dus nog alle aps gewoon geinstalleerd. Die wil ik dus juist weg hebben.

Dus als iemand een idee heeft………….laat maar komen s.v.p.

Bewerkt (26 september 2010 13:32)
Iket

Iket

  • Lid sinds 13 september 2010
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #3
  • 26 september 2010
  • 15:10

Ik heb ook al gezocht maar kan ook niks vinden :-(
Maar afwachten tot iemand met een briljant plan komt :-)

Bewerkt (26 september 2010 15:10)
Garduna

Garduna

  • Lid sinds 26 september 2009
  • Berichten 426
  • Reputatie 0
  • #4
  • 26 september 2010
  • 16:04

Dit kan je als volgt doen. Je hebt hier wel Android SDK nodig op je pc.
- boot je telefoon in recovery
- koppel hem aan je pc
- open opdracht prompt
- typ adb shell <enter>
- achter het # typ je mount /sd-ext <enter>
- daarna cd /sd-ext <enter>
- en daarna rm -r *
Kijk ook nog even in de map .android_secure op je SD kaart

Dan nog alles wipen en opnieuw ROM flashen. Zo zou het moeten lukken.

Bewerkt (26 september 2010 16:04)
maus010

maus010

  • Lid sinds 10 maart 2009
  • Berichten 278
  • Reputatie 0
  • #5
  • 26 september 2010
  • 21:01

Hmmmm……..ik heb de stappen hierboven van Garduna gevolgd.
Heb de SDK geinstalleerd en de opdrachtpromt gestart.
Maar als ik daar ADB SHELL in typ, dan gebeurt er niets.

Bewerkt (26 september 2010 21:01)
Garduna

Garduna

  • Lid sinds 26 september 2009
  • Berichten 426
  • Reputatie 0
  • #6
  • 27 september 2010
  • 15:44

Typ eerst het volgende: cd C:\android-sdk-windows\tools (kan natuurlijk ook een andere naam hebben, ligt eraan hoe en waar jij SDK hebt geinstalleerd) en dan adb shell.

Bewerkt (27 september 2010 15:44)
maus010

maus010

  • Lid sinds 10 maart 2009
  • Berichten 278
  • Reputatie 0
  • #7
  • 27 september 2010
  • 18:26

Nu gaat het bijna goed.
Ben een stapje verder.

Maar als ik nu “mount /sd-ext” invoer, dan krijg ik de volgende melding:
mount: can't find /sd-ext in /etc/fstab

Zou niet weten wat dat nou weer inhoud?!

Bewerkt (27 september 2010 18:26)
Garduna

Garduna

  • Lid sinds 26 september 2009
  • Berichten 426
  • Reputatie 0
  • #8
  • 27 september 2010
  • 19:42

Heb je je telefoon in recovery?

Bewerkt (27 september 2010 19:42)
Iket

Iket

  • Lid sinds 13 september 2010
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #9
  • 27 september 2010
  • 20:27

Bij mij komt hij na ‘adb shell’ wel met het ‘#’
maar als ik vervolgens het commando ‘mount /sd-ext’ wil invoeren,
dan springt hij ineens weg en staat er weer ‘c:\sdk\tools>’
Ik kom er dus niet aan toe de overige commando's in te voeren…

Enig idee hoe dit kan iemand??

Bewerkt (27 september 2010 20:27)
maus010

maus010

  • Lid sinds 10 maart 2009
  • Berichten 278
  • Reputatie 0
  • #10
  • 27 september 2010
  • 21:14

Ik heb de telefoon gewoon in de recovery staan ja.
Maar heb het inmiddels anders gedaan.
Heb een low level format tool gedownload en zo alle partities verwijderd.
Alleen kan ik nu geen nieuwe ext2 partitie meer aanmaken.
Weet niet wat er allemaal gebeurd, maar lijkt wel of hij goed van slag is.

Mijn toestel is geroot. Maar als ik vanuit de recovery naar de terminal console ga, en ik typ hier SU in dan krijg ik geen SU toegang.
Boot ik het toestel normaal op en start vanuit android de terminal, dan krijg ik wel SU toegang.

Bewerkt (27 september 2010 21:14)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren