Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Tieskerules

Tieskerules

  • Lid sinds 30 maart 2012
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #1
  • 19 juni 2019
  • 17:55

Goedemiddag allen,

Ik gebruik mijn telefoon (Xiaomi MI9) zowel prive als zakelijk. Zakelijk maak ik ook veel foto's met de telefoon.
Nu wil ik niet dat deze foto's tussen mijn privé fotos staan in Google Photo. 

Ik heb een privé account bij Google, en een extra account aangemaakt wat ik zakelijk wil gebruiken (eigenlijk alleen voor de foto's) Nu wil ik het zo inregelen dat ik alle foto's die ik zakelijk nodig heb, sleep naar een losse map (op mijn telefoon), en dat alleen die specifieke map synchroniseert met mijn zakelijk google account.

Op dit moment krijg ik dat niet voor elkaar. Of alle foto's komen in het nieuwe account terecht, of de zakelijke foto's komen in mijn privé account terecht.

Is het mogelijk om hier een onderscheid in te maken, en zo ja, hoe?

Ik hoop dat iemand de oplossing heeft. Via Google Help wordt ik niet veel wijzer, dat gaat telkens uit van 1 account.

Tieskerules

Tieskerules

  • Lid sinds 30 maart 2012
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #2
  • 29 juni 2019
  • 06:45

Goededag allen,

Ik gebruik mijn telefoon (Xiaomi MI9) zowel prive als zakelijk. Zakelijk maak ik ook veel foto's met de telefoon.
Nu wil ik niet dat deze foto's tussen mijn privé fotos staan in Google Photo. 

Ik heb een privé account bij Google, (hoofdaccount op mijn telefoon) en een extra account aangemaakt wat ik zakelijk wil gebruiken (eigenlijk alleen voor de foto's) Nu wil ik het zo inregelen dat ik alle foto's die ik zakelijk nodig heb, sleep naar een losse map (op mijn telefoon), en dat alleen die specifieke map synchroniseert met mijn zakelijk google account.

Op dit moment krijg ik dat niet voor elkaar. Of alle foto's komen in het nieuwe account terecht, of de zakelijke foto's komen in mijn privé account terecht.

Is het mogelijk om hier een onderscheid in te maken, en zo ja, hoe?

Ik hoop dat iemand de oplossing heeft. Via Google Help wordt ik niet veel wijzer, dat gaat telkens uit van 1 account.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren