Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

localjoost

localjoost

  • Lid sinds 02 maart 2009
  • Berichten 27
  • Reputatie 0
  • #1
  • 7 mei 2009
  • 07:54

Vanmorgen unlock ik mijn G1 en Hey! daar is de update, OTA
Draai dus nu op 1.5 en het ziet er lekker uit, net wat gelikter en het draait net iets soepeler

Meer mensen die hem al hebben? Ervaringen?

Bewerkt (7 mei 2009 07:54)
Reem0nN

Reem0nN

  • Lid sinds 15 april 2009
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #2
  • 7 mei 2009
  • 12:41

Ja

alleen heb maar meteen de Jesusfreke firmware Cupcake 1.5 erop gezet met de nieuwste Build , tot nu toe geen problemen tegen gekomen , vind alleen de marketplace op bepaalde momenten traag werken , voor de rest niks te klagen , nog steeds blij met me G1 8-) ..

Bewerkt (7 mei 2009 12:41)
Marcel

Marcel

  • Lid sinds 04 maart 2009
  • Berichten 289
  • Reputatie 0
  • #3
  • 7 mei 2009
  • 14:26

Ik ook…

Mijn vrouw heeft hem gisteren al OTA ontvangen, ik heb hem er net zelf maar op gezet via het recept op http://androidcommunity.com/forums/f7/o … ide-17145/ (maar op dit forum staan ook al instructies).

Eerste verademing is dat je nu in landscape kan browsen zonder het toetsenbord uit te hoeven klappen. Sowieso erg lekker die autorotate.

Bewerkt (7 mei 2009 14:26)
Wayoflife_

Wayoflife_

  • Lid sinds 15 maart 2009
  • Berichten 36
  • Reputatie 0
  • #4
  • 7 mei 2009
  • 17:24

Ik heb hem vanmorgen OTA binnen gekregen, ik sprong echt een gat in de lucht van pure joy.

Prestaties +, uiterlijk +, overal +

Ik ben tevreden.

Bewerkt (7 mei 2009 17:24)
JMB-GNR

JMB-GNR

  • Lid sinds 02 april 2009
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #5
  • 7 mei 2009
  • 17:30

Zelf er op gezet de avond dat ie hier op de website gezet werd! Werkt prima!

Bewerkt (7 mei 2009 17:30)
kvdnberg

kvdnberg

  • Lid sinds 15 februari 2009
  • Berichten 26
  • Reputatie 0
  • #6
  • 8 mei 2009
  • 10:57

Hier inmiddels ook binnen, OTA vrij direct na een check via device info, weet niet 100% zeker of hij daardoor binnen kwam maar het was wel erg toevallig. Had een enorme lijst om te updaten in de market/my downloads. Waar ik wel erg van baal is dat usefull switchers niet werkt en de nieuwe versie die wel werkt scheint betaald te zijn. Ik wil er best voor betalen (zolang de prijs redelijk is) maar dat betekend dus weken wachten tot we betaalde apps hebben hier :roll:

Edit: Ik was even in de war. Close Everything is nu betaald, Usefull Switchers moet nog geupdate worden.

Bewerkt (8 mei 2009 10:57)
eagle

eagle

  • Lid sinds 08 mei 2009
  • Berichten 285
  • Reputatie 0
  • #7
  • 8 mei 2009
  • 13:45

Autorotate is idd lekker, maar doet dat blijkbaar niet bij Home?

Bewerkt (8 mei 2009 13:45)
Marcel

Marcel

  • Lid sinds 04 maart 2009
  • Berichten 289
  • Reputatie 0
  • #8
  • 8 mei 2009
  • 13:46

eagle
Autorotate is idd lekker, maar doet dat blijkbaar niet bij Home?
Nee, zo te zien alleen bij applicaties

Bewerkt (8 mei 2009 13:46)
eagle

eagle

  • Lid sinds 08 mei 2009
  • Berichten 285
  • Reputatie 0
  • #9
  • 8 mei 2009
  • 13:49

Daar zal wel een heel goede motivatie achter zitten :roll:

Bewerkt (8 mei 2009 13:49)
erdinc

erdinc

  • Lid sinds 20 april 2009
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #10
  • 8 mei 2009
  • 14:56

Ik heb mijn G1 uit Polen en heb een uur geleden ook mijn update gekregen !
Jammer genoeg voor de Poolse markt m.a.g. dat bij vb bij taalondersteunig alleen Pools toegevoegd is ( daar ben ik niet veel mee :-) ), ik heb de update van deze site gedownload en geprobeerd om te installeren maar het lukt niet !
Kan er iemand mij vertellen hoe ik dat kan oplossen want zou leuk zijn moest ik Nederlandse taal ook bij hebben . niet dat Engels een probleem is maar voor teksberichtjes is het gemakkelijker en sneller .
En autorotade hoe werkt dat ?
Groeten ,
Erdinc

Bewerkt (8 mei 2009 14:56)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren